A Liquid Retina kijelzőn van a hangsúly az új iPhone XR reklámban (videó)

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/01/02/a-liquid-retina-kijelzon-a-hangsuly-az-uj-iphone-xr-reklamban-video/

Az Apple gyakran tesz közzé YouTube csatornáján reklámvideókat, témájában egy-egy erősségét megragadva a készüléknek. Az év végén egy új iPhone XR videó érkezett a cég csatornájára, melyben a kijelzőn van a hangsúly. Az iPhone XR kijelzője a legfejlettebb LCD-panel a piacon. Ugyan nem egy OLED, de a színek sokkal szebbek a korábbi LCD-technológiához képest. A…

Szerintem ez a reklám nagyon gagyira sikerült nekik.

Nekem tetszik a reklám. Egyszerű. A kevesebb néha több.

ja elég meh

Ha hiszitek, ha nem a mediaba kirakva az oledes iPhone-ok mellett semmi különbsèget nem látni a kijelzők között (nyílván full feketénél van eltérés), de amúgy ugyan olyanok ami nagyon elgondolkodtató, hogy megéri-e az oled.?

1 kedvelés

Szerintem az emberek 97%-a qurvára lesz@rja, hogy milyen a kijelző… Megveszi, és használja… Nem érdekli semmi! Kb az a 3% vesz telefont kijelző alapján… Ami meg nem lényeg. Kb ennyit erről, az Apple is csak vergődik ezen!! Az nem baj, h jó a kijelző sőt ennek örül mindenki csak felesleges emiatt külön reklámot csinálni! Olyan mintha kérkedne vele… :upside_down_face::upside_down_face::grinning::nerd_face::nerd_face:

1 kedvelés

Le is sz@rják, meg nincs is akkora különbség már. Ez a “liquid retina” kamu baromság meg már egyenesen sértő, hogy ennyire hülyének nézik a felhasználóikat (mondjuk lehet nem alaptalan).

1 kedvelés

Én is megnéztem a Médiába mindkettő kijelzőt. Semmi különbség nincs az XR és XS kijelző között. Paraszt vakítás az egész. Csak hogy 100 ezret lehúzzanak az emberről! 2 hónapja használom az XR-t es abszolút nem bántam meg!