Akku százalék nem változik töltés alatt

Sziasztok!

Iphone Xs 64GB telefonom pár napja azt csinálja, hogy töltés közben nem változik az akku százaléka. Tehát felrakom mondjuk 20 százalékon, ezer évig is tölthetem, akkor sem mozdul el a százalék 20-ról. Viszont ha újraindítom a telefont, akkor felmegy magasabb százalékra. Mitől lehet ez? Válaszokat előre is köszönök!

lehet valami szoftveres hiba. próbálj meg egy biztonsági mentés után egy visszaállítást. ha nem oldja meg, akkor még az akku meghibásodása is elképzelhető, ebben az esetben szerviz.

Szia!

Köszi!

Hát az lesz, mindjárt megcsinálom a visszaállítást, utána majd meglátom, mit hoz.

Szia megint!

Mindent kipróbáltam, teljes és részleges visszaállítás, másik kábel, másik töltőfej, nem tudtam megoldani a problémát.

Két dologban segíts nekem, kérlek szépen! Az egyik, hová érdemes Budapesten vinni a telefont szervizbe? A másik, hogy jótállás nincs már rá, csak szavatosság. Azt olvastam az egyik cikkedben, hogy az Apple ebben az esetben is gond nélkül javít. Ha még is kekeckednének velem, akkor mit tegyek?

Köszönöm!

bármelyikhez beviheted a linkelt cikkben lévő, hivatalos szervizpartnerek közül. az eredeti számla megléte szükséges lehet. szerintem biztos, hogy több napra ott kell majd hagyni.

Köszönöm szépen!

Sziasztok!

Megállapították a készülékről, hogy hibás a töltésvezérlője, és kicserélték egy teljesen újra. Azonban az új készülék is elkezdte produkálni ugyanazt a hibát, két hét után.

Van valami ötletetek, hogy mi lehet ez? Mindent meghallgatok.

Köszönöm!

milyen töltőt használsz? eredetit? kábellel töltöd vagy vezeték nélkül? ha kábellel, a kábel is eredeti?

Szia!

Minden eredeti, kábel, töltő, azokat használom, amit még az első vásárlásnál adtak a telefonhoz a dobozban.

visszatöltötted biztonsági mentésből az előző telefon adatait, vagy új iPhone-ként állítottad be?

Új iPhoneként állítottam be. De nem tartom valószínűnek, hogy ez szoftveres hiba lenne.

akkor vidd vissza a cserébe kapott készüléket is, hogy nincs rendben.

Hát akkor ez lesz. Köszönöm, hogy szántál rám időt! Még annyit, mi a véleményed, nem lehet, hogy a töltő és/vagy a kábel a hibás, emiatt tönkre vágja a telefonok töltésvezérlését? Vagy a számítógép USB-je lenne hibás (zárlatos vagy mittomén), és az teszi tönkre, van erre esély? Két helyről szoktam tölteni, PC-ről és a töltőfejről. Köszönöm!

hát ez látatlanban jó kérdés. esetleg multiméterrel mérd meg, mit ad le a hálózati adapter. ha az nem egyezik azzal, ami a ráírt specifikációja, akkor az elárulhatja, az-e a gond.

Köszönöm!