App frissítés előtti visszaállítása

#1

Sziasztok!
Adva van az Equalizer nevű alkalmazás két eszközömön, régóta használom, szeretem. Az ipad-en frissítettem (én marha), aminek az eredménye lett, hogy az app közli, hogy mostantól van 1 hetem free verziózni, utána heti 2800, forintot fog bevasalni rajtam automatice, amíg le nem állítom. (Szívesen megvásárolom, de nem így és ilyen összegért) Itt jön a képbe az iphone, amin még a frissítés előtti verzió van (itt gond nélkül megy az app), az a kérdésem, lehetséges-e ezt a régebbit valahogy átportolni az ipad-re?
Segítséget előre is megköszönöm
Üdv.: Inside

0 Likes

#2

régen volt erre opció az iTunes-ban (vásárlások átvitele), de közben az App Store-t eleve kiszedte belőle az Apple, így azzal már nem megy. sajnos a backup készítése majd visszaállítása sem opció, mert az már régóta nem tartalmazza magát az appokat, azokat az App Store-ból tölti le ilyenkor.

valószínűleg sajnos az sem megoldás, hogy visszateszed a korábbi iTunes-t, amiben még volt App Store, mert a készülékeden lévő iOS-verzióval nem fog szóbaállni.

szerintem írj a fejlesztőjének.

1 Like

#3

Köszi a választ :slight_smile:
Jó ötlet lehet, megpróbálom, bár erős kétségeim vannak (abból kiindulva hogy ennyire bevadultak az összeggel), hogy az én kedvemért visszadaják a free opciót, mondván hogy nem kicsit drágállom az akciójukat. Nem is tudom, mit írhatnék egyáltalán…?
Vagyis barátkozzam meg azzal hogy elveszett egy jó kis alkalmazásom :frowning:
Pedig piszok szép volt a hangképe a lejátszónak. Reménykedtem, hátha van valami megoldás…

0 Likes

#4

írhatod nekik azt, hogy semmi információd nem volt arról, hogy a frissítéssel ebbe futsz bele, és ha ezt előre tudod, akkor nem frissítesz, mert az App Store esetén már nincs lehetőséged letölteni a korábbi verziót, és így az iPaded esetén buktad az appot.

0 Likes