Apple ID feltöltése

Lehet már volt róla szó, csak eddig nem olvastam, de én mivel a kezdet óta az enyémhez rendelve van kártya, ezért eddig fel sem tűnt a lehetőség, hogy a beállításoknál adott helyen van egy menü az Apple ID feltöltése és azon belül különböző összegekre lehet vagy egyéni összeget is beírhatok.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt akkor ha van egy ID azt egy számláról v kártyáról tudom feltölteni és az ID használója tud róla vásárolni a store-ban pl app-ot?

Gyorsabb voltál. :slight_smile:

Ok! Köszi szépen! Akkor jól értem ugye, hogy simán fogok egy kártyát és arról feltöltöm, nem kell az ID-hoz regisztrálni és esetlegesen legközelebb másik zsugáról csinálom mint amikor webshopban fizetek vele?

annál többet nem tudok, mint amit a linkelt szócikk leír, mert nem használok feltöltött egyenleget.

Gondoltam, de hátha vki már próbálta és leírja ide nekem. Csak mert volt már pár olyan aki számomra érthetetlen okból nem regisztrál vmiért az ID-jához kártyát de néha venne app-ot és kérdezte hogyan, hát akkor ez így megoldaná nekik “kényes szitut” :grinning:
Meg céges környezetben is lehet esetleg haszna egy ID amit addig beállítanak és rátöltik adott appot, majd visszatérnek a sajátjukhoz a tulajok, bár ott ha jól emléxem a frissítéseknél vmit akadékoskodik a store.

automatikus frissítést beállítva nem zavarja, ha más ID-ról van letöltve, frissíti.

Végül is az is jó. Majd bekapcsolják max ha frissíteni akarják, de ha manuálisra van állítva akkor jól emléxem, hogy csak az adott ID jelszavát kellett beütni ugye?

ha kéri, akkor igen. ha nem kéri, akkor nem.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.