AppleCare+ vásárlása hazánkban az iPhone-hoz, iPadhez vagy Apple Watch-hoz!

Ezen az oldalon probald meg:

https://mysupport.apple.com/add-coverage/producttypes

1 kedvelés

Ez amugy keszulektol is fugg :slight_smile: Hol vetted?

Köszi, itt ok. :slight_smile:

Tudtan hogy bele kene irni a cikkbe a linket :slight_smile: @Jadeye dobd bele kerlek.

A Telekom oldala szerint “Biztosítás csak a Telekomtól vásárolt, legfeljebb bruttó 350 000 Ft akciós kiskereskedelmi árú mobiltelefonokra és mobilinternetezésre alkalmas eszközre köthető.”

8 posts were split to a new topic: Szavatosság + Garancia magyarországon

Én is vettem az új iphone pro-ra  care+ UK-címreés a curve kátyát adtam meg mögötte a saját bankkártyámmal simán ment azzal is de mással nem. így aki akar venni és van curve kártyája az meg tudja azzal venni pikk pakk. A telefont az .hu vettem lefutott az ellenörzés és utána ki is tudtam fizetni.

1 kedvelés

Az apple watch sporthoz én is ajánlom nagyon! Volt eddig series 2,3,4-em és összesen 6 csere :joy:

Köszönöm szépen az infót! :slight_smile: Hibátlan akkor ez a módszer.

A post was merged into an existing topic: Szavatosság + Garancia magyarországon

Itthon vásárolt watch5 re próbáltam,de nem adja be azt a menüt :frowning: akkor ez eselytelen? Köszi

Sziasztok!

Jó a cikk, ha cserélem az iPhone-t még jól jöhet, de arról nem esik szó, hogy ez iCloud fiókhoz rendelődik-e automatikusan vagy nem, és ez később még jelenthet problémát, én is most ezzel állok szemben:

Van egy iPhone X-em 2017.11.05-én lett vásárolva az USA-ban AppleCare+ al együtt 2évre. Most amikor lejárt 11.05-én felmentem az apple checkcoverage oldalára US régióbeállítással a weboldalon és jelezte hogy meghosszabbíthatom havi konstrukcióban az AppleCare+ szerződésem, mivel korábban màr kellett használnom, kapva kaptam az alkalmon és meg is hosszabbítottam ott helyben az oldalon, hasonló folyamattal, egy diagot bekért és fizethettem is. Megadtam az email címem, USA címnek az Apple Park Cupertino-i helyét, majd fizettem az OTP-s debit MasterCard kártyámmal. Idáig minden rendben is volt megkaptam a bizonylatot is, a telefon is újra jelezte hogy van biztosításom, csak az most semmilyen fiókhoz nem köthető és adott egy linket, hogy ezt hol tehetem meg. De amikor AppleID-hez kellene rendelni az előfizetést ott sem a saját magyar AppleID-m hoz nem tudom rendelni, ami logikus, de csináltam egy amerikai AppleID-t ugyanazokkal az adatokkal ami a biztosításban van és azzal sem megy. És itt jön a probléma, ezt az egészet egyszer lehet eljátszani mert ha még egyszer lejár az AC+ utána nem lesz megújítható, viszont a bankkártyám februárban lejár és nem tudom sehol módosítani a fizetési módot.

Esetleg járt már így valaki, bár tudom, hogy a 2 éves szerződésnél ez nem lehet akkora probléma, de hátha? Vagy van ötletetek hogy lehetne ezt megkerülni?

1 kedvelés

…ha a lap alján a régiónak magyar helyett USA-t választom ki,akkor lehet amerikait kötni 79$ .
Meg mindig a legolcsóbb . Az összes európai ami megy ott 99€( watch 5). Már csak egy létező USAcimet kell találnom :grin:

1 kedvelés

USA kártya kellhet hozzá, de melyik lap alján? Gondolom az a külön link nem? Küldesz képernyőképet kérlek. Illetve te próbáltad? Ettől még valami USA bankkártya revolut vagy curve kellhet hozzá.

Igen én, support apple oldalon (nem az App.) revolut kartyam van, azzal próbálom majd.csak most kicsit megijedtem az előttem író miatt h lehet kell USA apple id is?!

1 kedvelés

Szerintem neked mivel határozott idejű szerződést kötsz nem fontos hogy AppleID-hoz tudd rendelni, még ha kérné is, mert később nem fogsz rajta módosítani semmit, nem olyan előfizetéses konstrukció mint az enyém. (A határozott idejű, mivel AppleStore-ban lett véve fizikailag, nekem sem volt semmihez rendelve).

Ki kell próbálni. :slight_smile:

Hát ezt passzolom :confused: Nincs benne tapasztalatom hogy USA-ban ez hogy megy. Eléggé kontrollárja ezt az Apple láthatod, hogy nem nagyon engedi más országból ID-ból csinálni. Ha sikerül valahogy megoldani mindenképp írd ide kérlek a tapasztalatodat.

Én azt sem tudtam teljesen, hogy meg lehet újítani az AppleCare+ -t.

@went @SzifonAdmin ha amerikai kártya kell hozzá, akkor szerintem a Revoluttal nem fog menni, mert az angol, és nem amerikai.