Szóval akkor az időkép app-tól is meneküljünk messzire mert az se frissült még iOS 13-ra.
Szóval imádom ezt az egész Apple jelenséget. Mikor kijött a 13 többen is kifejtettük azon véleményüknek, hogy egyszerűen szar, hejj-hejj, egyszerűen szar, hejj-hejj! Kis idő múlva már meg is érkezett ide az Apple-kommandó és természetesen a usert hibáztatták meg az elavult, ósdi hardverét, hiszen a legjobb 13-as felhasználói élmény megköveteli a legújabb 550k-s hardvert, akinek meg erre nincs pénze vagy nem akar félmilliót kiadni egy telefonért, az beeeeee, így járt.
Oké, majd kis idő múlva, mikor már védhetetlen az eleve is védhetetlen, maga az Apple is elismeri, hogy, amit fejlesztés címszó alatt műveltek az egyszerűen egy rakás szar, hejj-hejj. Az Apple-kommandó sosem alszik, tehát erre a hírre is menetrend szerint megérkeznek tagjai és kinyilatkoztatnak: mi mondtuk, hogy szar, már az elején mondtuk, tudtuk, hiszen mi vagyunk a legmagasabb szintű Apple felhasználók, igen szar, DE, legalább most ők is belátták, fejlődnek, na ugye, hogy fejlődnek, törődnek a userekkel, stb., és na ezért a legjobb vállalat az Apple.
A szélkakas csak jelenthetne az itt (is) állomásozó Apple-kommandó tagjainak.
Nem tudom, mi hianyzik az idokep app iOS 13-as supportjabol, de nekem mukodik iOS 13 alatt.
Sztem mindenkinek, ez csak a kötözködési faktor volt és nem akadt hirtelen más amit sokan használnak.
En arra utaltam az elobb, hogy azok a fejlesztok, akik nem adaptaltak a storeban levo appjukat az iOS 13 kozel 3-4 honapos beta idoszakaban, majd az azota eltelt idoben sem, azok barmilyen mas aljassagra is kepesek. Mindenki, akit kicsit is erdekelt, adott ki olyan verziot, ami stabilan megy iOS 13 alatt (az most lenyegtelen, hogy ezzel elhozta-e a dark modeot, vagy egyeb iOS 13-as ujdonsagot, vagy csak annyirol gondoskodott, hogy mukodjon megfeleloen az alkalmazasa).
Vágom én, azért is írtam hogy többnyire működnek az időkép meg pláne, csak vmibe bele kellett kötnie és ez akadt hirtelen gondolom. Aki meg nem frissíti az általa kiadottat azt meg valóban el kell kerülni. Én mindig még free app esetében is szoktam nézni mikor és milyen időközönként frissül, pláne ha vmit rendelni szándékozok és ahhoz tartozik pl egy app ami kezeli. Ha nem frissült régóta akkor már necces lehet hogy a közeljövőben nem tudom használni, v más dologba futok bele. Szerencsére a store eléggé rugalmas és ha netán vesz vmit az ember és nem jó, vagy nem azt csinálja amit ígér a leírás akkor rendszerint simán visszaadják a pénzt. Anno kerestem a samu tv-hez használható appot ami kezel dolgokat távolról és kettőt is vettem fizetőset, a kettőből kettő nem adta amit leírt és simán mikopr írtam mi a gond, visszakaptam a lét.
Az app-val ugyan nincs gond de a widget nem igazán működik (5.-6. behuzás után frissűl és van mikor csak fekete kocka jelenik meg) szóval jah van vele gond. Az Apple időjárás widgetjét kell használjam amivel csak egy gond van, hogy baromi sokszor valami indiai helyet rak be.