Boxutca app probléma

Évek óta használom a Boxutca app-ot és egy ideje, talán az első 15 beta-k óta egyedüli app-ként nem viselkedik jól, mert az még ok hogy akad görgetés közben, de nagyon melegíti a telót (12mini) van hogy rendesen forró lesz használata közben a hangerő szab. gombok alatt az oldala és a hátlap is.
Más is tapasztalja ezt vagy csak nálam jelentkezik ez ilyen extrémen?

felvetted a kapcsolatot a fejlesztőkkel?

Még nem, gondoltam ezt itt előbb megkérdezem, hátha van másnak is ezzel tapasztalata, mert lehet akár egyedi is nálam és akkor nem feltétlenül ők a ludasak.

passz, de ha csak az az adott app okozza ezt, akkor szerintem még ha egyedinek is tűnik a probléma, akkor is érdemes jelezni a fejlesztőknek.

Fogom is, csak kíváncsi voltam van-e még valakinél ilyen gond, aki itt elérhető, csak nem tudunk róla. Igaz lehet más nem is használja itt, csak én :slightly_smiling_face:

szerintem mindegy, más is tapasztalja-e. ha hibát tapasztalsz, jelezd a fejlesztőknek. ők majd megnézik, és abból kiderül, hogy egyedi eset-e vagy sem. attól, hogy esetleg más is tapasztal hasonlót, még nem biztos, hogy a mögöttes hiba is egyértelműen ugyanaz lenne.

Én nem használom, de kíváncsiságból ránéztem App Store-ban, szeptember 4-én panaszkodott erről a hibáról 1 ember, úgyhogy vagy nem mindenkit érintő dologról van szó, vagy csak lusták voltak jelenteni.

Köszi! A dolog régebb óta fennáll és nem is feltétlenül a 15beta-kkal okolnám, mert anno vmikor volt egy frissítés, azután jelentkezett először ahogy közben eszembe jutott és azóta várom hogy jobb legyen, hiszen frissítik folyamatosan, minden hónapban csinálnak rajta elvileg valamit, de ez maradt sajna.

Akkor tényleg lehet érdemes lenne direktben írni nekik, mert egyrészt lehet nem figyelik az App Store-os véleményeket, meg hát tényleg az az 1 ember igazából nem mérvadó, lehet még ha olvassák is nem foglalkoznak vele, mert annyira elenyésző.

meg az App Store-os értékelések az eleve nem a hibajelzésekre van, azokra eleve nehezen tud ott reagálni egy fejlesztő.

Az igaz, de ha nagyon nagy mennyiségben vannak ugyanarról a konkrét hibáról visszajelzések akkor az az illető aki ezért a felületért felelős esélyes, hogy továbbítani tudja a fejlesztő(k)nek. Legalábbis én már többször láttam olyat, hogy visszaírtak a panaszkodóknak, hogy javították stb.

sajnos semmire sem jók ezek, csak lecsillagozni, mert utána az adott értékelést író az esetek igencsak elenyésző részében reagál egyáltalán a fejlesztő válaszára, és módosítja a lecsillagozását, vagy törli eleve a már tárgytalanná vált értékelését. sem fejlesztőként, sem felhasználóként nincs ez megkönnyítve.

a Szifon.com app esetén is vannak olyan 1 csillagos értékelések évek óta, amelyek esetén a hibát pár napon belül javítottunk (ami azért pár nap, mert ugye az Apple-nek is jóvá kell hagynia a frissítést), válaszoltunk is az adott értékelésre, és semmi reakció nem volt rá.

az értékelések egyszerűen nem hibajelzésre vannak.

Pedig ez csak általános jómodor kérdése lenne. Én is írtam már pozitív és negatív értékelést egyaránt, de a negatívra ha reagáltak és tényleg javították a hibát, akkor módosítottam és megköszöntem…

Hát én keresgéltem hol írhatok közvetlenül nekik a hibáról, de nem találtam meg, akár hová kattintottam. Pl azt az egy szeptemberi hiba üzenetet sem leltem sehol.

Az MTVA Zrt készítette, a honlapjukon esetleg ha írsz nekik célba ér.

Az érdekes mert én csak egyet láttam pont itt :eyes:

Rendezted a legutóbbiak szerint a véleményeket? Mert nekem is csak az után jön elő.

Utólag beraktam egy linket a hivatalos oldalukról, ott szerintem megpróbálhatsz írni nekik. Talán eljut az app fejlesztőjéhez a kérés valamilyen formában.

Ja már közben meglett, csak a hiba most még nálam volt :crazy_face: rosszul kerestem, látszik nem kellett soxor eddig. Ide is írtam de gondolom az még majd átmegy vmikor.

Hehe jól van. :smiley: Én a helyedben tuti írnék nekik a honlapjukon a kapcsolat részen is. Nem tudni hol köt ki, de talán továbbítják a fejlesztőnek.

Na azzal van némi bibi, mert eldob valahová az Appsters oldalára és ott semmi konkrétum erre az app-ra, vagy lehetőség hibát jelenteni nekik, stb, bele a semmi közepébe meg nem annyira van írhatnékom.
Más fejlesztői oldalakon van erre konkrét lehetőség, ilyeneken már többször is kommunikáltam velük ezért v azért. Na mindegy, reménykedem, csak reagálnak majd valamit, többnyire a kijavítással kellene és akkor az megoldás.