Elérhető a harmadik iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 és macOS Big Sur béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/07/22/elerheto-a-harmadik-ios-14-ipados-14-watchos-7-tvos-14-es-macos-big-sur-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7, a tvOS 14 és a macOS Big Sur harmadik fejlesztői bétáit. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

Big Sur nem jött ki, ellenőrizzétek egy developer fiókkal, én megtettem.

amikor a cikket kitettük, még egyik build sem látszott a fejlesztői központban, csak pár perccel ezelőtt kerültek fel. a cikkben már láthatod az ezzel kapcsolatos frissítést.

Viber továbbra sem mukodik annak akinek eddig sem működött. Akinek meg eddig is jó volt annak nyilván most is az lesz…

A kijelző és fényerőben nincsen bekapcsolva neked a félkövér szövegméret? Mert ha be van kapcsold ki és úgy próbáld ki a viber-t.

@adamson hát és igen. És a viber mukodik újra. Nagyon köszi. Ezt honnan tudtad hogy ez a bug emiatt van. 3 hete nem tudom emiatt használni a vibert… Nagyon köszi a tippet :upside_down_face:

IPad-en az időjárás Widget nem működik…

Totál véletlen, nekem sem ment aztán próbálkoztam mindennel. Újra telepítettem a vibert többször. Akkor fagy le mindig mikor fel jön a keyboard gondoltam ott lesz valami ami nem tetszik neki. Majd végül ez a félkövér betű kikapcsolás megoldotta ezt problémát. Ezek az igazi kihívások szeretem az ilyen feladványokat. :grinning:

Az órára mindenkinek felment gond nélkül? Csak mert nálam a telepítés előtt áll és semmi szokványos módon nem megy tovább.

Nem csak iPad-en. :smiley:

Mobilarena fórumon találta az egyik tag, hogy a félkövér betű akasztja ki a Vibert.

Igen ott is én jeleztem a hibára a megoldást.

1 kedvelés

Azért hihetetlen hogy a viber 3 béta alatt sem tudta ezt kijavitani pedig tuti tudnak róla. Persze béta értem én de akkor is…

elvben nem csak a béta esetén gond ez.

Írj Izraelbe a fejlesztőknek, hátha kijavítják. :grinning: Ott fejlesztik a Viber-t. Az ottani nagyon durva COVID miatt gondolom lassabban működik a fejlesztő csapat.

már megvették a japánok, a Rakutennél.

Nekem ugyanígy kilép az erste és praktiker appból is.

Visszakaptam a szabad helyet az eszközeimen, az egyéb kategória mérete visszaállt 7-8 GB méretre.

Nekem már mint opciót sem adja fel, az időjárás widget teljesen el is tűnt. :pensive: iPad pro 10.5

Nekem iPad Air 2-n rendben mukodik az idojaras widget.