Elérhető a hetedik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 béta

Egy youtube logout/login esetleg? Hatha elkavarodott valami jelzes es nem tudja, hogy aktiv a premiumod?

Nem-nem, mi félreértettük egymást ezek szerint.
Nincs és nem is volt YouTube prémium előfizetéssel sosem a Google felé!
Tehát 3 bétával ezelőtti összes iOS 16-ban működött anélkül.
De hangoztattam is mindig a Safari képességeit ez ügyben, hogy prémium nélkül lehet YT-n PiP-et használni.
Szóval maga a böngésző tudja/tudná ezt, csak az Apple szarozik valamit vagy a telefonom.
Bár már az AdGuardra is gondoltam, mert ott minden védelmet/tiltást/követést bekapcsoltam, lehet ez is bekavar valamit, nem tudom már.

Az Apple nem szoralozik semmivel. Ha beloginolok (van premiumom), akkor ha kimegyek PiP-be, akkor ugymarad es mukodik. Ha, kijelentkezek, akkor egy pillanatra megjelenik a PiP, majd bezarodik. A google azt irja, hogy ez premium feature.

Na nálam ugyanez a jelenség van, mint mikor te kijelentkezel… :slight_smile:
Akkor így megspóroltál nekem egy visszaállítást!
Szomorú mert ezelőtt működött prémium nélkül is…
Azért gondolom, hogy az Apple szórakozik és nem a Google, mert varázsütésre az akkor éppen újonnan megjelenő béta után nem működött nekem a PiP.
Egészen az első dev bétával kezdődően használtam pedig így…

ha az Apple a ludas, akkor majd orvosolják. főleg hogy már mindjárt itt van a keynote is, muszáj nekik megcsinálni.

Akkor volt olyan dev beta amelyikkel ment? Azért azt lehet kipróbálnám a helyedben, hogy azt visszatenni, persze ha lehet még és megnézni azzal megy-e. Csak mert ha igen akkor talán nem is az Apple szórakozik, hanem a gugli koppintott rá az orrukra ezért és az x-edik beta már ezen “hiba” nélkül jött ki és azóta nem megy a pip megint csak prémcsivel. Persze csak találgatok, de ki tudja.

1 kedvelés

De ez a funkció már IOS 15-ben sem működik prémium nélkül. Felugrik egy pillanatra aztán el is tűnik.

Szerintem ez nem bug, vagy a google rájött hogy az új OS-en megy a PIP, annak is akinek nem kéne és javította vagy a safariban nem tudta az oldal tiltani a pipet és ezt meg az apple javította.

1 kedvelés

Ez premium feature írták is egyszer egy cikkben. De fel raksz egy ingyenes VPN-t és azzal fog menni premium nélkül

Hali. Ha én most felrakom a bétát, mert ugye felkell rakni a telefonra ha szeretném az órámat frissíteni a kilencesre, akkor ha mindkettőn fent van a béta, vissza rakhatom a telefonra a régebbi stabil verziót és az órán meg ugye maradhatna a béta, mert nekem az óra lenne a lényeg, az edzésben az új funkciók.
Működnek együtt?
Köszi!

Nem.

külön bekezdés szól erről több cikkünkben is, például:

És mi van a watchOS 9 bétájával?

Ha csak kipróbálás céljából tennénk fel az iOS 16-ot, és közben Apple Watch-csal is rendelkezünk, akkor ügyeljünk arra, hogy az órára viszont véletlenül se tegyük fel a watchOS 9 bétáját!

Ha ugyanis ezt megtesszük, akkor bár az iPhone-ra még vissza tudjuk tenni az iOS 15-öt (ameddig azt az Apple aláírja), a watchOS 9-es óránkat nem fogjuk tudni párosítani az iOS 15-öt futtató telefonunkkal. Egy watchOS 9-et futtató óra párosításához az iPhone-on iOS 16-nak kell futnia.

Attól, hogy a telefonon az iOS 16 bétája fut, az óra még nem fog magától frissülni a watchOS 9 bétájára, ahhoz ugyanis rajta kell legyen a watchOS 9-es béta profil.

Az Apple Watch esetén nekünk magunknak nincs lehetőségünk a watchOS 8-at visszatenni, azt kizárólag az Apple-ön és hivatalos szervizpartnerein keresztül tudjuk elintéztetni, ami itthon több napos átfutást jelent, mert ehhez a szervizpartnereknek az Apple külföldi szervizközpontjába kell kiküldeniük az órákat.

Oké, köszi ezt a leírást kerestem, rémlett valami régről🙂.

Igazából nincs bajom a bétával akkor, ha kijön az rc vagy a végleges és a biztonsági mentésből visszatudom akkor majd állítani a következő két három hét eseményeit….
Ez működik úgy?

Igazából futó vagyok és amúgy is szerettem volna venni egy ilyen wattmérő kiegészítőt(Stryde-ot), de az 80000Ft és mivel láttam, hogy most lesz ez az edzés funkció ezért érdekel különösképpen🙂, főleg hogy most van a legtöbb olyan edzés ahol kihasználhatnám az őszi szezon előtt…

de ha az órára felteszed a bétát, majd a telefonodat visszaállítod iOS 15-re, akkor az órád aktiválási módba kerül, és ameddig nincs újból iOS 16 az iPhone-on, nem fogod tudni az órát aktiválni és használni, az semmit nem fog mérni közben, mert aktiválási módban lesz.

a mentésből való visszaállítást nem értem. milyen mentés, melyik készülékről? miért kell mentésből visszaállítani?

Hát hogyha majd kijön szeptemberben a végleges, akkor mindig leszoktam gyalulni és úgy állítom vissza biztonsági mentésből. Na most az addig eltelt időszak alatt rengeteget fogok még fényképezni stb. a béta alatt, hogy akkor azok nem e vesznek el?

Igazából nem lenne bajom a bétával csak ezt nem tudom biztosan.

Halihó…
van macOS Ventura beta

A dolog 1xű, mert tedd fel a public beta-t a telóra, de az órát egyelőre hagyd és ha nem jön be visszaállhatsz telóval simán, ha meg igen akkor mehet az órára is. Amugy ha jól tudom 2 hét és kint a hivatalos IOS16.

Igen, de pont az óra új edzésfunkciójára lettem volna kiváncsi🙂. Két hét múlva pont Wizzair félmaraton és gőzerővel készülök rá, pont jól jönne ez a watt alapú edzés. Persze nem vesztek semmit, csak nagyon kiváncsi vagyok, de kibírom és túlélem valahogy😅.
De azért köszi a választ.

5 posts were split to a new topic: Számítógépes frissítéskor 1100-as vagy 75-ös hiba