Elérhető a második iOS 18.3, iPadOS 18.3, watchOS 11.3, tvOS 18.3, visionOS 2.3 és macOS 15.3 béta

Szia!Nekem a következő hibaüzenet írja ki a telefon minden újra indítás után:

“Server identitása nem ellenörizhetö
A(z) ,mobil-if.eeszt.gov.hu"
identitása nem ellenórizhetó.

Írtam a fejlesztőknek,de egyenlőre semmi változás!

ez azért van, mert a használt tanúsítvány nincs megbízhatóként beállítva a rendszerben. azt megpróbálhatod, hogy a készüléken a Safariban megnyitod az általad említett linket, tehát a https://mobil-if.eeszt.gov.hu linket és a Safariban már rá fogsz tudni nyomni a továbblépésre, és utána talán az app is hajlandó lesz továbblépni.

ezt a hibaüzenet hiányában én nem tudom kipróbálni, könnyen lehet, hogy az app ettől függetlenül nem fog továbblépni.

azt nem mondom, hogy az ideális az lenne, ha tudnád importálni a tanúsítványt, hogy utána megbízhatóra állítsd, hiszen az ideális az, ha semmit nem kell tenned, hanem egyszerűen csak működik.

1 kedvelés

Szia! Nálam csak ez segített! Töröld az appot, majd tedd fel újra. Ezek után a Safari összes előzményét töröld és csak ezek után jelentkezz be. Fontos az összes törlésére menj rá. Nálam ez teljesen rendbehozta a dolgot.

Szia! Reggel újra kellett DÁP-ot regisztrálnom, mert a 11-es gép összeomlott a 18.3 RC alatt. Szervízben 1 óra alatt feltették a 18.2.1-et. Újra kellett felöltöztetnem a gépet. DÁP regisztráció után, délután nekem is előjött az EgészségAblak-egészségesen. Csoda történt! Köszönöm a segítséget és a sok javaslatot.