Szia!Nekem a következő hibaüzenet írja ki a telefon minden újra indítás után:
“Server identitása nem ellenörizhetö
A(z) ,mobil-if.eeszt.gov.hu"
identitása nem ellenórizhetó.
Írtam a fejlesztőknek,de egyenlőre semmi változás!
Szia!Nekem a következő hibaüzenet írja ki a telefon minden újra indítás után:
“Server identitása nem ellenörizhetö
A(z) ,mobil-if.eeszt.gov.hu"
identitása nem ellenórizhetó.
Írtam a fejlesztőknek,de egyenlőre semmi változás!
ez azért van, mert a használt tanúsítvány nincs megbízhatóként beállítva a rendszerben. azt megpróbálhatod, hogy a készüléken a Safariban megnyitod az általad említett linket, tehát a https://mobil-if.eeszt.gov.hu linket és a Safariban már rá fogsz tudni nyomni a továbblépésre, és utána talán az app is hajlandó lesz továbblépni.
ezt a hibaüzenet hiányában én nem tudom kipróbálni, könnyen lehet, hogy az app ettől függetlenül nem fog továbblépni.
azt nem mondom, hogy az ideális az lenne, ha tudnád importálni a tanúsítványt, hogy utána megbízhatóra állítsd, hiszen az ideális az, ha semmit nem kell tenned, hanem egyszerűen csak működik.
Szia! Nálam csak ez segített! Töröld az appot, majd tedd fel újra. Ezek után a Safari összes előzményét töröld és csak ezek után jelentkezz be. Fontos az összes törlésére menj rá. Nálam ez teljesen rendbehozta a dolgot.
Szia! Reggel újra kellett DÁP-ot regisztrálnom, mert a 11-es gép összeomlott a 18.3 RC alatt. Szervízben 1 óra alatt feltették a 18.2.1-et. Újra kellett felöltöztetnem a gépet. DÁP regisztráció után, délután nekem is előjött az EgészségAblak-egészségesen. Csoda történt! Köszönöm a segítséget és a sok javaslatot.