Nem. Arra gondolok amit írtam. És te is írod mire való a fejlesztői beta: " fejlesztői béta pedig a fejlesztők számára van, akik a saját alkalmazásaik tesztelése közben tapasztalt hibákat tudják jelezni az Apple felé." De ebben az esetben el sem jutunk a saját alkalmazás teszteléséig mert eltörik az oprendszer telepítése.
ha minden tökéletes, akkor miért kellene bármit is csinálni vele? maximum majd amikor ősszel nyilvánosan, mindenki számára, már nem béta állapotában jelenik meg.
én egyik bétával sem tapasztaltam még ilyet, pedig már a legelső létező béta (iPhoneOS 2.0, 2008 júniusa) óta folyamatosan fent van mindegyik béta valamelyik készülékemen. de mivel az Apple figyelmeztetése értelmében ezeket általában külön teszt eszközre telepíti egy fejlesztő, tehát nem a napi használatú készülékére, akkor maximum visszateszi addig a release verziót, és jelzi az Apple felé, hogy magától újraindul folyamatosan. (a fejlesztők számára igazából a frissített Xcode/SDK is elég, nem is feltétlen muszáj fizikai eszközön futnia hozzá a bétának, de nyilván az ideális helyzet az, amikor tényleges eszközön is teszteli valaki az adott appot, nem csak a Simulatorban.)
az ilyesmiken való problémázást én jellemzően csak azoktól látom, akik nem fejlesztők, hanem mintegy hobbiból bétázgatnak, és a hibákat eleve nem is jelzik az Apple felé, csak mindenütt leírják, hogy ez vagy az rossz náluk, és ez vagy az szégyen – meg hogy szerintük semmi értelme jelenteni a hibákat, mert az Apple sosem javít semmit. ez pedig azt a félrevezető képet mutathatja, mintha mindenkinél ilyen hiba lenne, mert azok általában nem szólnak hozzá, akiknél semmi gond nincs.
Rendben köszi, akkor így hagyom
aki használja a Sequoia bétáját, tapasztal olyat, hogy a töltőre dugott gép hosszabb alvás után eléggé meleg, sőt inkább forró? tehát mondjuk éjszakára lecsukva reggelre konkrétan 50 fok feletti az egész gép? a beta 1 esetén nem emlékszem ilyenre, csak mióta a beta 2 fent van.
amit észrevettem, hogy egyik esetben az iStat Menus Status jelentősen több processzoridő értéket mutatott, mint a szintén folyamatosan futó Little Snitch Agent, de a legutóbbi újraindítás után ez már nagyjából azonos értéket jelent mindkettőre nézve.
most letiltottam a Power Nap funkciót, hátha annál van valami gond, és akad be valami éjszaka.
ezt én egy 2019-es, Intel processzoros géppel tapasztalom, ezért érdekes lenne, hogy Apple processzoros gépen is előfordul-e ez valakinél, mert akkor azt is beleírnám a hibajegyembe (FB14218590), hátha például csak Intelen csinálja, mert akkor az Apple szoftvermérnökeinek is könnyebb lehet kisakkoznia.
ha nálad is előfordul, írd le kérlek, milyen modellel tapasztalod, töltőre van-e dugva közben, be van-e kapcsolva a Power Nap, illetve milyen 3rd-party dolgok futnak a háttérben.