Elérhető az első iOS 13.3, iPadOS 13.3, tvOS 13.3 és watchOS 6.1.1 béta

Nekem az elején volt párszor. Majd 13.2 -ig semmi azóta használhatatlan a teló csak 3G-be működik ott meg a net a kaki.

En nalad tovabbra is a DSDS miatti parat latok. Net csak az egyiken van bekapcsolva? Celszeru az egyik simet visszabutitani 2G-re vagy 3G-re. Ha pedig folyamatosan webradios streamet hallgatok, akkor nalam a masik sim elerhetetlen addig. De ez teljesen normalis mukodes.

De mi értelme van akkor nnak hogy be lehet kapcsolni mind a 2 netet ha nem működik. Egyébként csak az egyiken van net és nálam inkább az a probléma hogy ki sem csörög mert olyan mintha használnám az egyik simet telefonálásra de net az álltalában van ha kimegyek és nem vagyok wifi közelben akkor megy a 4G. A páromé szarakodik a nettel

Nálam a 13.2 óta annyi van, hogy ha van egy picit hosszabb hívás akkor hívás után 1 térerő pöcök lesz majd kiírja, hogy no service. Hívást tudok indítani és akkor ki is írja, hogy Telenor de abban a pillanatban ahogy lerakom 1 pöcök és 5-6 sec után No service felírat meg az SMS-ek, hogy volt nem fogadott hívás Na ilyenkor jön az ingerküszöb, hogy földhöz vágd.
Innen üdvözlöm az Apple Supportot akik a beszélgetésünk alapján olvassák ezeket a hozzászólásokat. És csak halkan jegyezném meg, hogy ebben a pillanatban csúszót szét a VEGA20-as videókártya képe egy pillanatra mert még mindig nem volt képes megcsinálni ezt (se) az Apple.

Ez így néz ki amúgy ha valaki VEGA20-as gép vásárlásán törné a fejét kezdje el szokni: https://imgur.com/gallery/NXyXcKr

Hat én nem tudom de nálam se xs-en se 6s-en nem jelentkezett egyszer sem ez a hálózat probléma

A post was split to a new topic: Ismeretlen, afrikai forrású hívások, tucatjával?

Biztos rosszul fogom 13.2-óta … :smiley:

Sziasztok. 3 hosszu het utan vegre a hivaseldobas ugyem vegere ertem. Mivel nalam egyik ajanlott beallitas sem segitet, sem ios frissites stb., igy vegul vissza vittem a keszuleket (ip 11 pro) reklamaciora az iStores-ba. Ahol 5 nap utan azt a valaszt kaptam, hogy minden rendben van, hibatlan a keszulek. Meg is lepodtem, mivel eleg tapasztalt user vagyok, tudtam hogy mindent megprobaltam es nem segitett. Szoval elmentem a keszuleker es meg ott rogton leprobaltam. Termeszetesen ugyanugy hibasan mukodott. Az illetekesek szeme lattara probaltam ki, igy valos idoben tapasztalhattak a problemat. Igy ujra ott kellett hagynom tovabbi tesztelesre. Eltelt a kov. het es megint hivtak, hogy nincs vele problema, kapcsoljam ki a VoLTE-t es jo lesz. Tehat ujra elmentem a keszuleker, es most mar eleg ideges allapotban. Egyenesen az uzletvezetot kertem, es elmagyaraztam neki a dolgokat. Mire vegre felfogtak, hogy nem tudok telefonalni egy rohadt draga telefonnal, es vagy ad egy uj keszuleket vagy a penzemet vissza. Megigertek hogy most mar egyenesen az Apple-vel fogjak intezni, es gyors ugyintezest igertek. Szoval 3 het utan kaptam egy uj keszuleket, es vegre elismertek, hogy hibas a keszulek es jogosult vagyok a cserere. Mindez az egyik Szlovakiai iStores-ban tortent. Tehat nemtudom kijelenteni hogy igy mukodik mindenhol. Az uj keszulek tokeletesen mukodik.

igazából szerencséd volt azzal, hogy az új készülékkel nem tapasztalod a hibát, mert másoknak még ez sem oldotta meg, ugyanis nem hardveres, hanem egy több dologból összetevődő, szoftveres hibáról van szó, ami bármelyik készüléken előfordulhat.

Egyébként abból a szempontból is szerencsés vagy, hogy kicserélte az Apple, mivel amikor elkezded használni a készüléket elfogadod az ASZF-et, hogy szoftveres hibára nincs garancia, tehát nem kellett volna kicserélniük. Nyilván szerencse hogy még meg is oldotta. :smiley:

Az már egy másik tészta, hogy az Apple ilyen hibát hetekig benne hagy a készülék szoftverében, ez szerintem megengedhetetlen.

Ma még eddig nem volt (13.3 Beta 1 pedig volt hívásom) kop kop kop

Hat nemtudom nem e hw-es hiba volt az enyem, mivel en egyaltalan nemtudtam hivni se fogadni hivast. 5mp utan azonnal eldobta a halozatot, meg csak fel sem kellett vennie a masik felnek, eleg volt csorgetni es bumm. De vegulis orulok hogy megoldodott.

Telenor carrier bundle 39-ről 39.5-re emelkedett.

Szerk.: de VoLTE support továbbra sincs. :joy: Szánalom.

1 kedvelés

i11-n eddig jól szuperál a beta. Ahogy olvastam a ram menedzsmentet sikerült almáéknak helyrehozni valamennyire, ez észre is vehető… viszont Yeeligh okos izzót nem tudom az Otthon alkalmazáshoz hozzáadni (ez csak a 13.3 óta van jelen - de már jeleztem mind az Apple mind a Xiaomi-Yeelight fejlesztői felé).

Az izzókat most nem tudom kipróbálni, de például a robotporszívónál már nagyon rég óta ott van az inaktív HomeKit ikon… Azt nem tudom, hogy ever fog-e működni.

Alapvetően az izzónak működni kéne, de amikor kapcsolódni próbál az izzóhoz akkor csak pörög és nem történik semmi. (13.2 alatt tökéletesen működik)

2 kedvelés

Én azt nem értem, hogy követhetik el ugyanazt a hibát 1 évvel később? Sőt, ha már egyszer sikerült megoldani akkor ugyan most mi lehet az akadálya, hogy nem megy. Mert a hiba teljesen ugyanaz sőt a megoldás is ugyanaz (4g kikapcs). Jövőre ugyan kiket fog érinteni ios14-el? 🤷🏻

amit te felhasználóként látsz, az nem jelenti azt, hogy az egészet kiváltó ok is ugyanaz.

Azért kísértetiesen hasonlít, de persze lehet más is, de az is biztos, hogy meg van a megoldás rá. Ha lenne egy Apple Store Magyarországon biztos másként állna a dolog mert sokkal több ember állna ott és reklamálna, telefonálni nem nagyon szeret senki ügyfélszolgálattal, napokra meg leadni a telefont meg megint nem a legkedveltebb megoldás. Kevés reklamáció jut el hozzájuk szerintem ezért nem is sürgetik.

A hálózat eldobásával kapcsolatban lenne egy észrevételem! A probléma nem csak a hálózat függő készülékeknél létezik? Nkem gyári független xs készülékem van és nem tapasztalom a problémát!