Elérhető az iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 és macOS Monterey kiadásra szánt, RC verziója

Nekem az első 15 béta óta ilyen:

@mtomi95 itt mi pontosan a probléma?

Az, hogy nem tölti be neki, hogy mekkora helyet foglalnak egyes alkalmazások.

És tényleg van valami bug, nálam is legalább 1 perc mire összeszedi magát és kilistázza, addig nekem is ugyanígy pörög.

Nekem is ugyan ez van az eleje óta! (iPhone 12)

Nekem pedig ilyen :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 kedvelés

Dehat ez normalis. Eddig sok embert megtevesztett, most viszont elsore “jo”.

Marmint, korabban ahogy beleptel ide, kb azonnal mutatta a szines csikokat, de ha tovabb figyeltel, akkor lathattad, hogy folyamatosan frissiti a csikokat, az aranyokat, ahogy szamolta az eredmenyt, majd csak azutan lehetett keszpenznek venni amit kiir, miutan mar abbahagyta a frissitgetest. Most nekem, egeszen addig szurke a csik es porog a kurbli, amig meg nincs a vegeredmeny.

Hát nálam ahogy ide belépek azonnal mutatja a foglaltságot egy szürke csíkkal pontosan kb. majd kis számolgatás után kiszínezi a tartalomnak megfelelően. Szóval ez így jó és szemléletes sztem.

1 kedvelés

M1-es iMacem van, letöltöttem IPSW fájlt, de ezzel mit kell kezdeni, hogyan lehet telepíteni? (vagy ugyan úgy töltsem le a developer profilt és úgy telepítsem?)

az IPSW az visszaállításhoz van. sima telepítéshez nem az kell, az a béta profil után a Szoftverfrissítés opcióban tehető meg.

Nagyon megbántam hogy frissítettem erre az ios 15nek nevezett bug halmazra. iPhone XS Safari használata közben nem egyszerű nagyítani az oldalakat, 3-4 próbálkozás után talán engedi. Notch sáv állandó ugrálása a képernyőn ha új alkalmazást nyitok meg . Ezen kívül nagyon melegszik a telefon.
Valahogy vissza lehetne még tenni a 14 et, vagy várjak hátha javítják ezt a fost?

az Apple már nem írja alá az iOS 14.8-at, tehát azt nem tudod visszatenni.

Ja értem, köszönöm. Letöltöttem a profilt, települt, érdekes mert 12.0.1 települt (21A558). Vajon ez lesz a végleges?

a build 21A558, alapból X.0.1-ként érkezik, tehát nem X.0-ként. sanszos, hogy ez a hivatalos.

1 kedvelés

Csak nekem hiányzik, hogy nem írja az oprendszer, hogy melyik progi használja a vágólapot?

Naptárbug valakinek? Teljesen akadozik, kifagy, kilép magától, nem válaszol, nem reagál. Nem csak nálam… :frowning:

ha ez már a beta 1 és beta 2 során is így volt, akkor kellett volna felvenni róla hibajegyet. egy reddites poszt ebből a szempontból semmiféle előrelépést nem eredményez, nem tudom, hogy az ott posztolók és hozzászólók jelezték-e ezt az Apple felé.

egyáltalán milyen fiókkal tapasztalod ezt? Google esetleg?

Tudom, hogy egy reddit post az nem feedback az Apple felé, de nem is annak szánják, csak látszik, hogy nem egyedi a hiba.

Gmail, Exchange, iCloud, O365 van beállítva. A postban olvasható, hogy nem segít a fiókok eltávolítása majd hozzáadása sem. És - bár ez sosem egyértelmű a userek többségénél - vettem fel róla hibajegyet, mellékelve leírást, videót, logot, mindent amit kell. Feedback appban látom is, mint ahogy azt is, hogy rajtam kívül több mint 10 azonos panasz van a rendszerben. Több mint 10, ami lehet 100 vagy 5000 is… remélem javítják.

ha a Feedback appban nem látod lezárt állapotúként, akkor elvileg még nem került javításra. én csak iCloudot használok, azzal nem tapasztalok ilyesmit.

Bocs, ez nem teljesen idevaló, mert még IOS 15.0 óta vettem észre, hogy a teljes telefonkönyvem minden neve megduplázódott. Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet ilyenkor tenni? Több száz kontaktom van…

lehetséges, hogy több fiók esetén is be van kapcsolva a kontaktok szinkronizálása, és ugyanaz a kontakt valami okból megjelent egynél több fiók esetén is?