Gyakran Ismételt Kérdések

például dupla kattintás a Touch ID-val.

vagy pedig – az ne zavarjon, hogy iPad Pro van ebben a videóban:

illetve:

Köszi! Mostmár sikerűlt! Csak nem minden appal megy. Most az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell létrehozni Memojit? Azt tudom, hogy be kell menni az iMessage-be, és egy beszélgetésnél jobbra kell húzni egy emoji-t, de nálam nem csinál semmit. Ahogy említettem, ez egy 2018-as iPad Air. Előre is köszönöm a választ!:blush:

Ez a cikk alapján próbáltam, hiszen ha valami kérdésem adódik mindig előszőr az Apple weboldalára megyek, a leírás szerint jártam el, de nem működik.

Megoldódott a Memoji problémám. Nem az volt a probléma, hogy nem volt benne Face ID, hanem régebbi verziót használtam, és a szoftverfrissítés után már működik. Köszi!

6 posts were split to a new topic: iCloud Drive: mik azok a legfelső szinten tárolt dokumentumok?

Sziasztok! Újraraktam a 2 gépemet (macOS-sel persze, legfrissebb), azóta nem tudok bejelentkezni az iTunes Store-ba, nincs Apple Musicom, filmjeim, podcastjaim. Mac App Store-ba sikerül, az működik.
A vicc az, hogy magyar apple id-vel nem működik csak nekem, ugyanazokon a gépeken egy külföldi apple id-vel sikerül bejelentkezni. Beszéltem Apple-lel, tudnak a problémáról, azt mondták várjak a frissítésre… Csak a szokásos… főleg mostanában…
Nektek is jelentkezik a probléma?

1 kedvelés

notikat megkapom,
de az app ezt irja… koszi

?! :sleepy:

Töröld le szerintem az appot az órádról és próbáld meg újra telepíteni majd elindítani. Ha ez sem akkor ugyanez csak telefonon. HA ez sem, akkor telepítsd újra az órát.

ok, az elso ketto megvolt…
koszi

Sziasztok,

Aksi problémával kapcsolatban kérdeznék: Idén márciusban vásárolt (Vodafone, 2 év hűség) iPhone XS akumulátora az iOS alapján 89%-os… Normális ez, hogy kevesebb mint 9 hónap alatt már ennyit esett a maximális elérhető kapacitás? (Van mellette egy 3 éves 6S-em annak 84%-os…)
Lehet ezzel kezedeni valamit? Apple, Vodafone? Ha ez így halad gyorsan cserés lesz…

használattól és töltéstől függ, normálisnak is tekinthető.

Nem tudok feladatot kiosztani az iTunes U-ban.

mi ebben nem tudunk segíteni, főleg nem ennyi információból, tehát leginkább az Apple Supportot kéne felhívni: https://apple.com/hu/contact

Sziasztok! Tud valaki valamit a CarPlay magyarországi megszűnéséről? Szerda óta nem tudom használni az autómban… Az apple oldalán Magyarország nincs azok az országok között, ahol lehet használni a CarPlay-t.

@RobeeDee Magyarország eddig sem volt ott a CarPlay-t támogató országok között. használni ettől függetlenül tudod.

érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

Mi a jelenség?

Kedden telepítettem a 13.4 bétát. Akkor még nem volt gond, működött a CarPlay. Viszont a Watch-al nem tudtam össze párosítani, ezért szerdán vissza telepítettem a 13.3.1-et. Valószínűleg ezzel a telepítéssel volt a baj, mert nem működött a CarPlay. Tegnap reggel megint újra telepítettem, majd mielőtt csatlakoztam volna az autóhoz, az autó beállításait is vissza állítottam. Azóta újra működik minden rendesen! :blush:

1 kedvelés

Sziasztok.

Olyan problémám van, hogy Facebook kihangositásnál halkan hallanak. Mintha befognám a mikrofont, vagy távol lennék. Ha egy személlyel ha három személlyel beszélek ugyanaz … Ez miért lehet?

valószínűleg lejjebb veszi a készülék a mikrofonod hangerejét, mert a kihangosított hívás zaját túl erősnek érzi, és ezért próbálja ezt kompenzálni a többi fél felé. ennek viszont minden más kihangosítás esetén is így kellene lennie. ha viszont kizárólag a facebooknál tapasztalod ezt, akkor első körben töröld le az appot, és töltsd le újra, ha pedig nem oldja meg, akkor várni kell, míg a facebook kijavítja.