Gyorsabb és pontosabb pulzusmérésre képes az Apple Watch Series 4

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/15/gyorsabb-es-pontosabb-pulzus-meresre-kepes-az-apple-watch-series-4/

Ugyan az EKG funkció sajnos nem érhető el még hazánkban, és egyelőre arról sincs információ, hogy ez mikor fog bekövetkezni, addig azonban használhatjuk a készülék új hardverét. Az Apple Watch egyik legfontosabb funkciója a pulzusmérés. A Series 4-ben ezt is továbbfejlesztette a cég, mind hardver, mind szoftver szinten. Elektródák kerültek az óra hátuljára és a digitális…

vajon az EU(/HUN) engedélyeztetés folyamatban…?! :open_mouth:

Elindítottam a pulzusmérés appot az órán, rátettem az ujjam a koronára. Mégis öt másodpercenként jelenik meg a pulzusszám. Akkor nekem mégsem a koronáról méri? Mit csinálok rosszul?

@hzoli gondolom Series 4 órád van nem? Azzal át kellene váltania az 1 másodpercesre!

Igen, közben meglett a hiba. Frissítettem az órát, és most már nálam is így működik.
Köszönöm!

Sziasztok!
Én most az év elején felhívtam az Apple-t, és rákérdeztem az EKG mérésre. Nem tudják megmondani, hogy mikortól lesz. Elvileg a magyarországi engedélyeztetéssel foglalkoznak. Azt nem értem, hogy ha az én felelősségemmel használnám, akkor miért nem használhatom. Majd eldönteném én, hogy az eredményt elfogadom-e.

mert az egészségügyi eszközökre teljesen más szabályozás vonatkozik, mint bármi másra, és ez baromi szigorú, nem igazán foglalkoznak azzal, hogy te mit használnál a saját felelősségedre.

1 kedvelés