Hívásfogadás ha videoértekezletben vagyok?

Sziasztok!

Ha valamilyen videokonferencia hívásban vagyok (Gotomeeting, Zoom, Skype, stb), de közben bejövő hanghívásom van, akkor mi történik? Iphone 11 Pro.

Köszönöm!

jelzi a bejövő hívást a készülék, mint bármely más app használata közben. vagy mire gondolsz, minek kellene történnie? :slight_smile:

Szia!

Abban majdnem teljesen biztos voltam, hogy jelzi. De ugye érted, hogy mi a különbség a hívásfogadás és a bejövő hívás jelzése között? Vagyis: tudok-e hanghívást bonyolítani, miközben videoértekezletben vagyok?

ja értem a kérdést. fent bejön szalaghirdetésként, mint bármi más esetben. nem fogja teljes képernyőre váltani, hiszen aktív alkalmazás fut éppen. hogy ezt az adott alkalmazások éppen hogyan fogják lekezelni, az leginkább tőlük függ – nyilván nem lehet egyszerre telefonálni és Zoomolni is, valószínűleg felfüggesztődik az ilyen konferenciahívás a rendes telefonálás idejére.

de az a legtutibb, ha egyszerűen kipróbálod valakivel, és akkor már tudni fogod, élesben mire lehet számítani.

Pont így szoktam én is csinálni mikor hasonló dolgokat (VOIP app-ok) keresek. A legcélravezetőbb a saját teszt, mert én tudom mit is várok tőle.

A Teams/Webex kapcsan peldaul szunetelsz es amint lerakod a hivast visszacsatlakozol.