iCloud Drive: mik azok a legfelső szinten tárolt dokumentumok és az Egyéb?

Sziasztok, tudtok segíteni? A lényeg, hogy macOS alatt be van kapcsolva az iCloud drive. Amikor bemegyek a beállításokba, akkor azt látom, hogy a tárhely majdnem megteld az iCloudban. Konkrétan azért, mert az egyéb dokumentumok mappa 103GB:

Mit jelent az, hogy a legfelső szinten tárolt dokumentumok?

Amikor megnézem a Dokumentumok mappa méretét mondjuk daisydiskel, vagy finderrel, akkor csak 10GB-os méret látszik. Hol megy félre a dolog? Ha megnyitom a finderben, az iCloud drive-ot akkor ott is látom a dokumentumokat, de ott sem látom, hogy 103GB lenne.

Mit kellene tegyek? Köszi szépen!

Nincs bekapcsolva az iCloudban az Íróasztal és Dokumentumok mappa szinkronizálása? A “hiányzó” adatok pedig kint az Íróasztalon?

De, be van kapcsolva ezt írom, de a dokumentumok mappa és az asztal együtt 1giga a finderben míg a cloudban 100 :frowning:

Mi minden van az iCloud drive tobbi foldereben? Ha mindent kijelolsz benne es azt szamoltatod ossze akkor sem jon ossze? Ha weben nezed a folderek meretet, ott sem latszik? Biztos, hogy az iCloud Driveban kell keresni ezeket az elemeket? Ha megnezed a tarhely osszetetelet jelzo “grafikont” (szines csik), akkor egyertelmuen latszik, hogy a Drive foglalja a helyet?

Nem, ha ki jelölöm sem jön össze a méret.
Weben nem látszik a folderek mérete.
Igen, az icloud egyéb dokumentumok foglalja a sok helyen.

De akkor az nem a drive. Pontosan hol latod ezt az egyebet? Kerek egy screenshotot