Időzítő nem működik

Sziasztok, XR készülékemen rendszeresen használom az időzítőt, kell a munkámhoz. A mai napon a hangjelzés megszűnt. A képernyőn megjelenik az ikon amikor lejárt az idő, de nincs hangjelzés hozzá ami nagyon kellemetlen, el is rontottam egy időzitett ragasztást miatta. Tudna valaki segíteni? Újraindítottam már kétszer, szoftvert is frissítettem, de nem lett jó. Köszönöm!

Nincs a keszulek lenemitva? A rendszerbiallitasnal a hangok beallitasanal az “allitas gombokkal” opcio ki vagy be van kapcsolva?

Nem is kapcsoltam ki soha, ma reggel még csipogott aztán napközben egyszer csak nem adott ki hangot. Amikor újra kiválasztom az adott hangot, akkor csipog, de ha lejár az idő és nem jelez.

ne zavarjanak mód?

Ki van kapcsolva. Tanácstalan vagyok, nem értem hogy mi történhetett. Fél éve, mióta megvan a készülék, használtam a funkciót gond nélkül.

Ha allitassz a hangeroalliton, nem javul meg?

Tudom nem megoldás, de esetleg App Store-ból valami app, ami ingyenes, és annak van hangja? Ezek után valami jó app kiválasztás és annak használata?

Itthon kiderült hogy mégis van hangja, de nagyon halk. Hiába van maximumon a hangerő, nem hatja meg. Gödöllő környékén ismertek szervizt?

Minden mas hang is halk ugyonabbol a hangszorobol? Hogyan allpitottad meg, hogy maximumon van a hangero? Azert kerdezem, mert nagyon konnyu olyan helyzetbe kerulni, hogy a beallitasokban a riasztashoz hasznalt hangero magas, viszont valojaban halkan szolal meg. Ezt pedig ugy tudod eloidezni, hogy a beallitasokban levo “allitas gombokkal” kapcsolo ha be van kapcsolva, akkor a csuszkat hiaba allitod, mert valojaban a hangerogombokkal beallitott pillanatnyi hangero lesz az, ami ervenyes lesz.

Nem, csak az időzítő lejártakor halk. Úgy állapítottam meg hogy max a hangerő, hogy lejárt az időzítő- halkan pittyegett- megnyomtam a hangerő gombot bal fent és maxi hangerőt jelzett a skála. Viszont amikor az időzítőben kiválasztom hogy melyik hang szóljon akkor üvölt. Ugyan abból a hangszóróból, amiből a halk pittyegés jön az időzítő lejártakor.

A beallitasokban (tehat a rendszerbeallitasokban) a hangok menupontban mire van allitva a csengetes hangereje?

Maxon van. Tegnap éjjel kapcsolgattam az időzítőt, és tízből kétszer volt olyan hangos,mint maxon kéne lennie, a többi halk volt. De már biztos hogy nem beállítási hiba, mert akkor ilyet nem csinálna, úgyhogy szerviz lesz amíg garanciás!

Másik készüléknél ez tökéletesen működik, hangos? Szerviz előtt, mindenképp telepítsd újra, és ne rakd vissza a mentést, hanem új készülékként aktivált. Ezt fogják megtenni a szervizben is, elsősorban.

Van gödöllőN iPhone szerviz a szökő kútnál a pékséggel szemben :slight_smile:

ott nincs hivatalos szerviz.

Kipróbáltam én is. Ugyanúgy nálam is halk bármilyen beállítás esetében. Valószínű nem a készülék hibája.

akkor érdemes róla hibajegyet felvenni az Apple-nek:

Viszont eddig jó volt, és most már az ébresztő funkció is ugyanolyan halk lett, tehát ez nem normális dolog.

Köszönöm, valóban nem mindegy melyik szervizbe viszem!