Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra

Eredetileg itt jelent meg: Így aktiválható magyar szolgáltatós eSIM nem EU régiós Apple Watch-ra - Szifon.com

Külföldön sokszor olcsóbb lehet egy Apple terméket megvásárolni, mint itthon. Persze ez nem minden esetben igaz, de ha már külföldön járunk, akkor lehet érdemes körbenézni az Apple Store-okban és vásárolni egy-egy terméket, vagy legalább megnézni az árakat. A kérdés persze mindig az, hogy hazánkban ki tudjuk-e 100%-ban használni az adott Apple terméknek a szolgáltatásait. Az…

… és pont ezért nem ér kb semmit, fából vaskarika a tengerentúli eszközök tudása mert PONT azokat a sávokat nem támogatják amik itthon nemhogy alapból többet használtak, de pont ezeknek a legjobb a terjedése, beltéren és vidéken ha van is 2GHzes tartományban jel, a város-faluközpont körül kb 2-4kmes sugarú körben lesz vétel:
Amit tud az óra: 2.1 / 2.5 GHz, amit nem tud: 700 / 800 / 900 MHz.
Főleg problémás a dolog, hogy az órának ráadásul a méretéből fakadóan nem lehet valami jó a vételi érzékenysége úgyhogy én nem javaslom azt hogy bármilyen mértékben is a cellular tudásra számítson valaki tengerentúli eszköznél. Azért az Applenél sem teljesen hülyék dolgoznak, nem csak a vásárlókkal-felhasználókkal való kibabrálás motiválta őket amikor tiltják az eSIM aktiválást.

Nem az Apple tiltja az aktivalast.

Mi a helyzet a watch roaminggal? Van hír róla mikor megy majd? Talán decemberről volt szó?

szolgáltatótól függ, hogy mikor támogatják a roamingot.

De eddig ha akarták volna sem tudták volna mert az óra nem tudta. Most meg a szolgáltatótol függ. Közben meg a Telekom a multisim -en nem tiltja a roamingot.

1 kedvelés

Ezt az apple watch roamingot nem ertem, akinek van watch 8 vagy 7, annak mukodik a multisim kulfoldon?! Valos tapasztalat kene

@autotaxmo a magyar Telekom jelenleg nem támogatja az Apple Watch esetén a roaming használatát. lásd: