Így állítható be a reggeli időjárás előrejelzés a zárolt képernyőn

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/13/igy-allithato-be-a-reggeli-idojaras-elorejelzes-a-zarolt-kepernyon/

Az iOS 12 is rengeteg olyan funkciót rejt, amelyeket sokan ezidáig sem találtak meg, mert ezek nem minden esetben vannak intuitív módon elhelyezve a rendszerben. Ide tartozik az is, amellyel ébredéskor a zárolt képernyőn értesülhetünk a jelenlegi időjárásról. Ezt a Beállításokban engedélyezhetjük, de több külön opciónak is be kell kapcsolva lennie hozzá, hogy valóban megjelenjen…

Sziasztok!

Ez Iphone SE-n is működik? Mert bárhogy próbálkozom nem jelenik meg az időjárás, pedig elvileg mindent beállítottam!

Köszi előre is!

Azt írják máshol, hogy azon nem :frowning:

Nálam az SE-n van. Sőt, 1x még este is volt Good Eveninggel 10:30 pmkor. Vicces volt.
De reggel csakis az alvás rész ébresztője után van, ha hamarabb is van ébresztő, akkor azoknál nincs.

Nagyon köszönöm mindenkinek! Akkor nem erőltetem tovább…:)))

Működik nekem👍

En pl a. Eallitasokban alul a listaban nem talalom az idojaras appot… es amugy alapjaban hol allithato be hogy reggel kiirja az infot? En nem hasznalok ne zavarjanak uzemmodot ejszaka de nekem nem irja ki igy sem

Sziasztok!

Szerintem 7-esen se működik nekem se jelent meg az időjárás.

Nekem nem írja ki csak azt, hogy Jó reggelt vagy Jó estét! Az időjárás info nincs ott. Ez mitől lehet?

@pici, @swayze, @stallone46: minden beállítást megcsináltatok, ami a cikkben le van írva?

Elolvastál bármit is a cikkből? :smiley:

1.) Beállításoknál azért nem találod, mert a Beállítások -> Adatvédelem -> Helymeghatározás menüpontban kell keresni (5-6. pont)

2.) A ne zavarjanak menüben állítható be (2. pont)

3.) Ha meg nem használsz ne zavarj üzemmódot akkor mégis miért csodálkozol, hogy nem írja ki? Ez is le van írva a cikkben, hogy kötelező hozzá… (2. bekezdés).

Olvasni kellene először és utána kommentelni. Egyszerűbb lenne mindenki élete…

1 kedvelés

Sziasztok!

Picit elhamarkodtam az írást, tényleg működik!

Viszont a cikk azt éreztetti, hogy ez egy nagyon menő dolog a valóságban viszont iszonyú gagyi!

Mondom miért hittem azt, hogy nem működik.

  • Az ébresztőm 6:30-kór ébreszt a képenyőn nem volt semmi csak az ébreszés, mert az alvás 8-ig volt időzítve! (8-kór meg is szólalt a sutogó hangocska és volt időjárás is a képernyőzáron)

Na most mi ezzel a baj?

  1. Az alvás ébresztő hangja kb 10 dallam amik olyan hallkak, hogy csak néma csendben tudtam választani közülük! (Fullra van tólva a hang ikon az alvásnál)

  2. Én nem mindennap ugyan akkor kelek.
    Így nekem akkor minden nap az ébresztő mellett az alvást is be kell állítsam (mert az alvás program ébresztésére felnem kelek, de szerintem senkise) na és akkor most ezt az ébresztőóra elè állítsam 10percel? Na akkor sem kelek fel rá, utána meg gondolom kitakarja az ébresztő mikor megszólal.

Na akkor ez kinek hogyan és miért???

Kicsit az itunes jut eszembe erről! Annak ideén mikor még az online zeneszolgáltatók nem voltak mindennapiak akkor, azzal a remek programmal kellett zenét, képet és bármit jutattni a készülékre. Na akkoriban volt, hogy a zenék eltüntek és csak az utoljára felrakottak lettek szinkronizálva vagy a képeknél, hogy amit felmásoltunk itunessel azt a kèszülèken nem lehetett törölni stb stb! Na ez az alkalmazás pont ilyen gagyi! Átgondolatlan, körülményes, logikátlan!

Arról nem is beszélve ha az időjárás app-nál be van állítva, hogy a gps mindig és nem csak a használat közben akkor zabálja az akksit mint állat. Ha időjárást akarok nézni elhúzom a wigetekhez és megnézem vagy elindítom az appot ez egy bullshit. Véleményem szubjektív.

  1. Igen a helymeghatarozasnal megvan,en tok normalisan megkerdeztem miert nem talalom legalul,ez nem olvasasrol vagy annak ertelmezeserol szol…

  2. Nem gondoltam hogy egy idojaras “jelentes” ahhoz a sz@ros ne zavarjanak uzemmodhoz van kotve

  3. Azert van forum hogy ha valamit szeretnenk akkor megkerdezzuk mas INTELLIGENS emberektol BARATIAS kornyezetben hatha az egyik nem tud valamit a masik tudja ra a megoldast…nem tudom ezzel mi a gond :tipping_hand_man::tipping_hand_man::tipping_hand_man:

  4. Ha valaki kommentje zavar tessen parancsolni tovabb gorgetni😉 Koszonjuk

  5. Peace✌️

Na most ezt kapjátok ki! A multkori probálkozásom után hagytam az egészet békében!Most pedig úgy, hogy be sincs kapcsolva a ne zavarjank funkció, nincs lenémítva a telóm, de még ébresztő és alvó mód sincs bekapcsolva ez fogadott a képernyőn amikor felemeltem a telót…

Na most akkor ez hogy…!!!:))

Most nem merem bezárni, mert lehet sose jön újra elő:)))))

1 kedvelés

Én nem használok már “Ébresztő”-t! Csak az “Alvás” funkciót - az ébreszt. Neked miért van 2x beállítva ugyanaz a funkció? :slight_smile:

Ha nem mindig ugyanakkor kellsz akkor is be tudsz menni az “Alvás”-ba és ott a tárcsán átállítod - egy mozdulat az egész. Én legalábbis ezt szoktam csinálni.

Sima iPhone5S-nél is megy ez az egész.

A post was split to a new topic: Kitehető a főképernyőre a %-os kijelzés, ébresztés ikonja?

Ios 13-al hogy csinaljam? Időjárásnál nincs mindig opciom