Ikonok rendezése iPhone, számítógéppel

iPhone XS birtokosa vagyok. Korábban ha kábellel összekötöttem a Mac gépemmel akkor az iOS segítségével láthattam a képernyőn a telefonom ikonjait és azokat kényelmesen, egérrel össze tudtam rendezni. (A telefonon ez nagyon nehéz, sohasem odamennek a dolgok, ahová szeretném.)
Most erre - nem tudom miért - képtelen vagyok. Mellesleg a telefont a gépem háttértárként sem látja, ha összekötöm vele.
Mit tehetekl?

https://discussions.apple.com/docs/DOC-12234

12.7-es iTunesban szünt meg ez a lehetőség, azóta nincs rá “gyári megoldás”, külső alkalmazásról nem tudok.

Az ikonokat rendezni az Apple Configuratorral lehet. Osszedugas utan valahol a menuben lesz a modify home opcio (most nincs elottem gep, igy nem tudom megnezni pontosan).

“Halkan” reménykedem! Ha esetleg “gép előtt” kaphatnék pontosabb útmutatást, nagy boldogság borítana el. Előre is köszönöm.

App elindit, telefonra rakattint, menuben Action/Modify Home Screen layout.

https://support.apple.com/apple-configurator

Köszönöm. Letöltöttem, kipróbáltam, minden ment, ahogy kell. Végül rányomtam az “apply” gombra, a rendszer kiírta és látszólag áttöltötte a módosításokat a telefonra…
Majd a telefont megnézve minden maradt a régiben :-((((. Kezdetm előlről. Háromszori kísérlet után megálltam, és megkérdezem, vajon mit ronthatok el, hogy nem jegyzi meg a beállításokat?