iOS és a Xiaomi

Sziasztok!
Boldog új évet Mindenkinek!
A Jézuska hozott nekem egy Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt. A kezdeti örömömet beárnyékolja, hogy a fittnes értékek mellett csak a hívásokat, az e-mail értesítéseket és az esemény emlékeztetőket jelzi. Bár be van állítva az SMS, az alkalmazás értesítéseken belül a Facebook Messenger és a Viber értesítések is. De eddig sehogy sem tudtam elérni a beállításokban, hogy ezekről az értesítésekről is jelezzen a karkötő.
A telefon iPhone SE, szoftver verzió: 12.1.2(16C101); modem firmware:7.32.00;
A karkötő Xiaomi Mi Band 3: alkalmazásverzió: 3.5.6; firmware verzió: 2.2.0.14; algoritmus: 1.1.14;
Kérdésem, van-e megoldás arra, hogy hogyan érhetem el azt, hogy a karkötőm jelezze a fent említett értesítéseket?
Üdv. Anita

Látod ezért vettem 4 okoskarcucc után egy series 1-t két éve inkább, mert az a netes telefonhívásokon kívül (viber,whatsapp,stb) mindent jelez és válaszolni is lehet róla rájuk.Most várok a series4 LTE hazai megjelenésére és váltok arra

1 kedvelés

valószínűleg a Mi band iOS-es appja nem tudja ezeket átküldeni. de nézd meg az app beállításaiban.

1 kedvelés

Már ennél jobban nem tudom megnézni, ezért is fordultam a Szifonhoz. Tisztában vagyok azzal, hogy elsősorban fittneshez van kitalálva ez a karkötő és a különböző mérések mellett ott van opciónak a hívások, értesítések mutatása. Azt is tudom, hogy jobb barátságban van a Xiaomi az Androiddal mint az iOS-sal. De bakker! Azért “hozta a Jézuska”, mert a terméktámogatás azt “ígérte”, hogy iOS 8.0 feletti rendszerrel is használható. Kár, hogy ide nem bigyesztették oda zárójelbe, hogy nem teljeskörűen. :pensive:

Ha webshop akkor 15 napon belül vissza kell vinni nekik, ha nem akkor is meg lehet próbálni a boltban vmit alkotni, hátha vevő megtévesztése vmás címen csere lehetséges
Amúgy meg bár ez nem fog vígasztalni, de az apple óra egy iphonenal nem képes a viber és a hasonló hívások jelzésére, csak utólag kapod az üzit hogy volt ilyened, sőt a samuéknál is ez a szitu. DE a samu óra az iphone appal simán kijelzi, sőt még a legolcsóbb hüvely okosórácska is, igaz akkor meg a többi jó dologtól esik el az ember amit az Apple Watch - iPhone páros tud. Kompromisszum.

1 kedvelés

Nekem ugyanilyen van, es minden ertesites kifogastalanul mukodik.

1 kedvelés

Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek aki foglalkozott a “problémámmal”. :pray::heart_eyes:
Van egy jó hírem. Győzelem :v:, mostmár minden jól működik. Sikerült beállítanom.
Az volt a baj, hogy a probléma megoldását csak a Mi Fit beállításokban kerestem. De nem ott volt a kutya elásva. :see_no_evil: A megoldás kulcsa a telefonon lévő alkalmazás beállításokban van. :hugs:
További csodaszép estét Mindenkinek! :blush:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.