iPhone 8 kikapcsolt, nem kapcsol be

Sziasztok!

Az alig több mint 1 éves mobilom kikapcsolt miközben a facebookon böngésztem, ez már lassan másfél órája volt, és azóta nem tudom visszakapcsolni, hiába töltöm… Az ujraindítás sem működik, az itunes sem ismeri fel mac-en, pedig nem merült le. Hiaba van már több mint 1 órája töltőn a kijelző teljesen fekete, azt sem mutatja, hogy töltene…

Eddig semmilyen hasonló probléma nem volt vele, még csak le se fagyott… Gondolom ennek szervíz lesz a vége, az adataimnak meg búcsút mondhatok…:frowning:

resetelni is próbáltad?

Igen, azt is próbáltam, de semmi.:frowning:

akkor szerviz.

nem volt bekapcsolva az iCloud biztonsági mentés? mert ha be volt, akkor lehet, hogy van mentésed az adataidról, illetve az iCloud.com-on ha belépsz számítógépen, a fiókoddal szinkronizált adatok is elérhetőek lesznek.

Köszi. Viszont azt vettem észre, hogy a töltő teljesen hideg a teló töltése közben, akarmilyen konnektorba dugom, ilyenkor azért a töltő fej, meg a telo akksija kicsit felszokott melegedni, tehát akkor nem is tudja tölteni a telefont. A telefon már 20 vagy 10 százalék alatt volt. Létezik, hogy a töltővel van gond, vagy az iphone csatlakozójóval?

akkor mondjuk próbáld meg másik töltővel vagy dugd rá a számítógépedre? :slight_smile:

Javasolnám a fogpiszkálós töltőcsati tisztítást is :slight_smile: