Lock Bypass Checkm8 es icloud blokkolva

Sziasztok !

Uj vagy es egy regi tag az oldalon .
Olyan kerdessel fordulok hozzatok , remelem ezt itt meg lehet kerdezni .

Vettem egy Ipad mini 4 -et sajnos Icloud blokkolva van sajnos a tulaj nem emlekszik az apple id-re hogy kikapcsolja a helymeghatarozast .

Szoval ahogy nezegettem van egy ket oldalt ami ki tudja ezt jatszani , de egy ket fonkcio nem lesz elerheto , meg ha frissitest kapok akkor torlodik az egesz .

Na most talaltam egy masik megoldast eleg frissnek tunik iCloud Activation Lock Bypass - CheckM8 , ok mar szinte 100%-os fonkciot igernek a Checkra1n jailbreak segitsegevel . Ami ma sajnos csak Imac-en erheto el , ami nekem nincs de viszont egy Hackitosh ossze tudok allitani.

Szoval a kerdesem az lenne mas megoldas ma nem letezik ugye ?

Elore is koszonom a valaszokat

Bocs az ekezetekert francia bill .

eredeti számla megléte mellett az Apple-lel le tudod szedetni a zárolást. maga az Apple ID egyértelműen látszik a Beállítások appban legfelül – hacsak nincs jelenleg már aktiválási módban az eszköz. de hívd fel az Apple Támogatást, és elmondják, mire van pontosan szükségük ehhez. minden más csak felesleges szenvedés szerintem. ha lopott, talált, stb., akkor ez nyilván nem fog menni.

elképzelhető, hogy a linkelt megoldás működik, de egyrészt fizetős, másrészt biztos, hogy korlátozásokkal együtt jár. hosszú távon a legjobb és legtisztább megoldás az Apple-lel leszedetni róla a zárolást.

Sajnos szamla nincs . Koszonom a gyors valaszod ;(