macOS DVD konvertáló program keresés

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!
Már egy ideje Macbook Air gépet használok, jelenleg a Mojave rendszerrel. Korábban Windows alatt sokat konvertáltam filmeket a VSO ConvertXtoDVD programmal, ami nagyon jól tette a dolgát! Létezik ez a program mac-re is? Bárhogy kutatom nem találom, viszont amit találtam programokat és próbáltam, azokban nem tudtam az adott filmhez tartozó feliratot összepárosítani és így kírni DVD-re! Egyszerűen nem találtam ilyen opciót a programban! Aki használ ilyen programot, melyiket tudná ajánlani nekem, ahol működik a felirat társítás is?

Nagyon köszönöm előre is!
Üdv
Csaba

MacX DVD Ripper? de használni nem használtam sosem.

Nagyon köszi, de ahogy utánanéztem ez dvd-ről való rippelésre való. Én olyan progit keresnék, hogy mondjuk letöltöm egy sorozat epizódjait pl. mkv formátumban plusz hozzá illesztem a felratokat, majd ezekből készítenék dvd formátumot átkonvertálással, amit utána ki tudok írni dvd lemezre

mármint most nem értem. DVD-Video formátumba akarsz lebutítani mondjuk 1080p-s MKV-kat?

vagy mindössze MKV fájlokat akarsz kiírni egy DVD-re szimplán fájlonként, tehát nem DVD-Video formátumban? mert utóbbi esetben:

A másodikat szeretném, de úgy hogy a végeredmény egy műsoros dvd legyen menüvel, választható fejezetekkel és megjelenítse a fájlhoz csatolt feliratot is a filmen.

Jajj bocs! Az elsőt szeretném! Már nagyon nap vége van…:))))

a DVD-Video át fog kódolni mindent a DVD-Video szabványnak megfelelően, maximálisan 720 × 576 pixel felbontásra. ehhez korábban ott volt az iDVD, de az már nem támogatott:

ha normális felbontást akarsz, tehát nem 720p alattit, akkor nem érdemes ebbe belemenni.

ha nem érdekel az alacsony felbontással járó minőségvesztés, akkor ezeket nézd meg:

Nagyon köszönöm a segítségedet!:slight_smile: Próbálok ezekből mazsolázni:)