MacRumors: ezeket érdemes tudni a 2021-es MacBook Pro-ról

Eredetileg itt jelent meg: MacRumors: ezeket érdemes tudni a 2021-es MacBook Pro-ról - Szifon.com

Az Apple tavaly novemberben kiadta az első saját chipes MacBook Pro modelljét, de az közel se annyira izgalmas, mint amit az idei modellek ígérnek a pletykák alapján. A MacRumors-nál összeszedték, hogy mit csiripeltek eddig a madarak, úgyhogy nézzük át mi is, hogy a pletykák szerint milyen lesz a 2021-es MacBook Pro frissítés! Ha videó formájában…

Na lehet hogy Jony “NeLeGyEnEkCsAtLaKozÓkEgYPrOgÉpEn” Ive nyugdíjazása még előnyös is lesz? :grinning:

Ezek közül számomra a Magsafe visszahozatala lenne a legnagyobb lépés, szerintem zseniális találmány és nagyon hiányzik a mai gépekről.
Biztonságosabb és könnyebb is a helyére cuppantani a mágnes segítségével a helyére, ami egy Apple gépnél nem utolsó ami az ergonómiát hivatott kifejezni mindig is.

MagSafe visszajön az tök jó lenne, viszont remélem ez nem jelenti az USB-C töltés megszűnését. Van egy LG monitorom ami tölti is a gépet, örülnék ha ez megmaradna.

Az biztosan nem szűnik meg.

Nekem az a véleményem, hogy elmennek ezek a halál n**** f****. A touchbar egy hasznavehetetlen, csiricsáré dolog volt, mindenki utálja, 10000 userből 9999 biztosan. Persze, egy ideje már nem is lehet venni TB nélkül, lenyomják mindenki torkán. Erre most, miután teljesen elvették a rendes F billentyűsort, X év után mégis visszahozzák. Ha valaki annak idején kénytelen volt gépet cserélni és touchbarosat kapott, de utálta, most arra veszik ezzel rá, hogy megint vegyen új gépet. Ez már a hányinger kategóra nálam. Imádom az almát, de ez minősíthetetlen “stratégia”…

MagSafe majdnem ugyanez, világ legjobb csatlakozója, nem kopik, nem szakad ki, erre kapnak a vevők egy ótvar USB-C-t. Most meg vissza minden. Húúúúú de p*csán rúgnám most az egész bagázst!!! :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth:

ezek csak pletykák, majd kiderül, hogy mi lesz. engem a pillangómechanika jobban zavart.

Azért én csendben hozzátenném, hogy annyi jó dolog van hardware szinten, hogy változtatnak.
Dehogy a software-oldala még mindig egy rakás fos az már téyleg felháborító…
Hogy miről beszélek???
1-év alatt nem sikerült az applenak leprorgramozni azt, hogy a gyári file alkalmazás mutassa a kijelölt könyvtár tartalmának a nagyságát…na ez az igazi vicc…

Hiányzik a MagSafe de amúgy én az usb-c kábelbe is rengetegszer belebuktam és mindig kipattant, nem esett le a gépem az asztalról:)
Amúgy ez szemétség hogy itt pletykálnak mikor épp venném meg a gépet:)

cmd+i-vel mindig is mutatta.

az is egy vicc, hogy az iMessage appban nem lehet a beviteli mezőben kijelölni a szöveg egy részét, csak az egészet… :smiley:

már hogyne lehetne. ugyanúgy kijelölhető, mint bármi más szövegbeviteli mezőben.

1 kedvelés

Hát nálam nem lehetett, legalábbis dec. 13-ig biztosan nem, azóta meg mac-telen vagyok. Én shift+kurzor szoktam, de mióta BigSur megjelent és frissítettem rá, azóta nem működött. Touchpaddal nem is próbáltam, lehet, hogy azzal működik.

Mér vagy mactelen? :confused:

Eladtam az alig féléves i7 + 16GB Airt dec 13-án mert épp el tudtam, és megrendeltem egy Pro M1-et, ami azóta sem akar megérkezni… :sleepy: Amire megjön, lehet hogy addigra megjelenik az új Pro :smiley: