Megjelent a watchOS 5.2.1 – EKG további, EU-s országokban és hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/13/megjelent-a-watchos-5-2-ekg-tovabbi-eu-s-orszagokban-es-hibajavitasok/

Közel másfél hónappal a watchOS 5.2 megjelenése után az Apple végre elérhetővé tette a watchOS 5.2.1-es frissítést. Az új verzió elsősorban az EKG-t hozza el a Cseh Köztársaságba, Horvátországba, Izlandra, Lengyelországba és Szlovákiába, illetve hibajavításokat tartalmaz. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Telepítés. Újdonságok A hivatalos információkban az…

Na, a magyar “szürke” piacról beszerzett órák jelentős részén is működni fog akkor az EKG. Még a makaói indulásra kell várni és teljes lesz az élmény :smiley:

1 kedvelés

Én is erre gondoltam :smiley:

Elvileg nekem is elérhető lett az EKG, gyakorlatban nem tudom beállítani. Ha nincs a felugró ablak a szív alkalmazásban akkor hol kellene aktiválni?

Amikor rányomsz az órán az EKG-ra, akkor megkér, hogy állítsd be a telefonon a Health appban.

köszi, igen, megkér, majd ott nem történik semmi.
watch MU692VR/A - ami szlovák, ha jól tudom, 5.2.1 os, iphone 8 12.2 ios

Nem eleg az orat frissiteni, a telefont is frissitened kell (hiaba tudja az ora, hogy mar bekapcsolhato az ECG, ha a telefon errol semmit sem tud).