Megjelent az iPadOS 13.1.1 - hibajavítások és fejlesztések

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/27/megjelent-az-ipados-13-1-1-hibajavitasok-es-fejlesztesek/

Mindössze három nappal az iPadOS 13.1 megjelenése után az Apple kiadta az iPadOS 13.1.1-es frissítést, ami több hibát is javít. Ezek között az iOS 13.1.1-hez hasonlóan ugyanúgy ott van a biztonsági mentésből való visszaállítás problémája, az Emlékeztetők szinkronizálásának lassúsága, vagy pedig egy másik, amelyik gyors merülést eredményezhetett, illetve orvosolja a harmadik felek billentyűzeteit érintő biztonsági hibát is. Nem…

Sajnos az emlékeztetők szinkronja egy jottányit sem gyorsult :frowning:

1 kedvelés

Tudja valaki, hogy hova tűnt a walletből a jegyek megosztása lehetőség?

Nyisd meg az adott kártyát, majd a jobb felső sarokban megtalálható 3 pötty alatt ott lesz a megosztás ikonja.

Meg van, de érdekes lehet másnak is:
Ha a Wallet Ikonból mész be akkor a jegyet kiválasztva a jobb felső sarokban ott van a megosztás lehetősége, de ha dupla jobb gombbal mész be a Walletbe és ott választod ki a jegyet, akkor nincs lehetőség a megosztásra.
Valószínűleg azért, mert így azonosítás nélkül más is meg tudná osztani.

Köszi, igen erre emlékeztem, de ha dupla jobb gombbal jövök ugyanide, akkor nem adta fel.

Sajnos a legidegesítőbb hiba is benne van még. Az iOS 13.0 bétától kezdve, a végleges iOS 13.1.1-ig ugyanúgy, ha hosszabb ideig nem nyúlok hozzá az iPhone X-hez, (fél-egy óra) kiírja, hogy Nincs szolgáltatás. Ilyenkor el sem érnek. Repülőgép módba kell tenni és vissza. Akkor helyre jön. Nem hinném, hogy hardver hiba, mert iOS 12-vel egyszersem fordult /fordul elő. Bétázásnál is visszatettem a 12-őt párszor, mindig helyre jött utána és mindig rendben volt. Most a végleges iOS 13.1.1-et törlöm és megy vissza a 12.4.1 … Mi van akkor, ha a család hív éjjel, hogy baj van és meg nem értesülök róla, mert ez a s*ar ledobta a térerőt? Vicc, úgy, hogy egy nem egy olcsó dologról van szó. Ma veszett az Apple még egy iPhone és iOS felhasználót. …

Ki a szolgaltatod amugy? Nem egyedi a hiba, hallottam mar masoktol. Nalam nem fordult meg elo, egyik telefonomon sem.

Vodafone.

Szintén X és sajnos a napokban ugyan ez a tapasztalat (talán csak a 13.1 óta, de nem biztos). De én eddig inkább arra tippeltem, hogy ezt annak köszönhetem, hogy bekapcsoltam a (4G, VoLTE be)-t (Vodafone hálózat plusz kértem az ügyfélszolgálaton a VoLTE engedélyezését noha hivatalosan az iPhone még nem támogatott ebből a szempontból, de működik/működött)
Most felraktam a 13.1.1-et hátha segít…
Szerintem egyébként a 4G és a 3G/2G lefedettségű helyek közötti váltásnál dobja el.
Neked be van kapcsolva a 4G + VoLTE?

Nincs bekapcsolva a VoLTE csak a 4G (adat). Kétlem, hogy ugrálna a 4G/3G/2G között, ugyanabban a szobában. Próbáltam, hogy csak a 3G volt engedve, a 4G nem. Ritkábban ugyan, de a hiba megmaradt. 100%, hogy az iOS 13 a ludas benne. Visszatettem a 12.4.1-et és semmi probléma.

Az egyik esetben én is egy szobában voltam miközben leakadt, de ott amúgy is vacak a térerő pont ezért is gondoltam, hogy váltogat.

Jadeye írta erre egy másik topicban:
egy restore iTunes-ban a visszajelzések alapján meg kell oldja.

Még nem próbáltam ki…

Nálam sem fordult még elő két telón használom a 13.1.1-et. Az xs itunesból lett frissítve a 6s pedig ota-n de egyiknél sem jelentkezik. Amúgy én is aktivaltattam külön a voltét be is állítottam de azt ki kéne írnia mondjuk a 4g helyén hogy volte? Vagy nem írja ki csak egyszerűen van?

A vodanal nem írja ki csak ezt:

Viszont tudod tesztelni, hogy megy-e a VoLTE:
a) egy melletted lévő másik telefon felhívásakor mennyi idő múlva csöng ki VoLTE bekapcsolásával illetve a nélkül (1-2 sec 3-4 sec helyett)
b) telefon hívás közben tudsz-e netezni (nyilván a wi-fi kikapcsolva, sajnos a vodanal hívás közben 4G esetén eddig nem lehetett iPhonon netezni, Khm…)
Ha a fentiek szerint úgy gondolod, hogy nem megy nálad a VoLTE, akkor kérned kell a voda telefonos ügyfélszolgálatán, hogy kapcsolják be, meg fogják kérdezni, hogy van-e erre alkalmas készüléked, csak szólok, hogy az iphone még a vodanal hivatalosan nem támogatott)

Kint van az ios 13.1.2 és az iPadOS 13.1.2!

Köszi letesztelem. :wink:

Kíváncsi vagyok mi lett a teszt eredménye, majd írd meg :sunglasses:

Nah megkértem külön a volte szolgáltatást és működik iPhone xs-en csak nem írja ki.

Hurrá, hogy nálad is működik :sunglasses:
Feljebb írtam illetve beraktam egy képernyőképet, hogy a
Vodánál nem fogja kiírni…