Mikrofon és hangszóró problémák az iPhone 7

Sziasztok ez a probléma lehet csak szoftveres vagy minden esetben HW cserével jár. Azért kérdezem mert már jó régi a cikk amit találtam a szifonon de a gyerekem 7-es telefonja egyik pillanatról a másikra se hang se kép és a kihangosító gomb is szürke. https://szifon.com/2018/05/05/mikrofon-es-hangszoro-problemak-az-iphone-7-modellek-eseten-ios-11-3-ra-valo-frissites-utan/

a szoftveres hiba könnyen kizárható egy restore utáni új iPhone-ként való beállítással. ha úgy is csinálja, valószínűleg hardveres. ha ez a helyzet, vidd be egy szervizbe diagnosztikára.

Holnap letesztelem ha haza jön. Ha hardveres és nem hivatalos szervízbe viszem a gyorsabb javítás miatt elveszíti a garanciát? mert elutazunk és amikor megjövünk másnap megy táborba. Max azért vinném pl a samurai-ba.

ha nem hivatalos szervizbe viszed, az értelemszerűen garanciavesztő, hiszen csak a hivatalos szervizek munkája garanciális az Apple szemszögéből.

igen tudom sajnos de hogy cserekészülékük sincs az kicsit vicces…

miert, a szamurajban adnak?

nem de ott max 1 nap alatt megcsinálják. Sajnos nem szoftveres a probléma megprobáltam mindent, és még szerencsém volt mert tudtam esti időpontot foglalni tegnapra az istyle szervízbe, mondjuk ezen is fel tudom baszni az agyam, hogy miért csak úgy lehet egy szközt szervízbe vinni hogy időpontot kell foglalni. Remélhetőleg jövő héten elkészül…

1 Like

Ha kicsit gonosz akarnék lenni az üzlettel gondolom az a kiindulás, hogy ha szervizbe kell vinni valamit úgyis ideges lesz az ember és akkor már inkább még otthon egyedül idegeskedje ki magát ne az üzletben/szervizben a hosszú sorban egymást spanolva, illetve ezzel a többi új vásárlót elgondolkoztva, hogy mit is vesznek. A Média Makrtban pl már az a divat, hogy külön bejárattal teljesen elkülönítve van szerviz rész.
Megértelek (különösen a cserekészülék hiánya miatt), kitartást…

tudtommal egyedül az iSTYLE az, ahol időpontot kell foglalni, a másik három szervizpartnernél nem kell.

Szerintem ezzel az iStyle is csak a Genius Barhoz akar hasonlitani, mert ott is idopontfoglalos a jatek az eddigi kulfoldi tapasztalataim alapjan.