Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

#179

Én kiváncsi leszek rá hogy hol lesz benne a szokásos, elmaradhatatlan kelet-európai csavar. :joy:

6 Likes
#180

közben egyre több információmorzsát lehet találni – az OTP ügyfélszolgálata megerősítette, hogy május 21-én, kedden indul a szolgáltatás. másik, kapcsolódó hír, hogy a bank egyúttal frissíti a mobil alkalmazását is.

Na most telefonáltam az OTP ügyfélszolgálattal, megerősítette a keddi indulást, és hogy a Visa kártya nem fog működni, csak a MasterCard.

új OTP app (elméletileg már Apple Pay ja és live notification tranzakciókról! :slight_smile: )

ha vannak (akár belsős) információid más bankokkal kapcsolatban, de azt bármi okból anonim módon szeretnéd megosztani a többi hozzászólóval, írj nekünk egy emailt a hello@szifon.com-ra! :slight_smile:

9 Likes
#181

Milyen csavar? Az Apple mindenhol ugyanazokat a követelményeket támasztja a bankokkal szemben, nem lesz sehol semmi csavar.

1 Like
#182

Ne legyen igazam, majd meglátjuk.

#183

Info valakinek arról, hogy tervezik-e a VISA támogatást is és ha igen, mikortól?

#184

KnH-nál
24

#185

Teljes valaszt lathatjuk?
Nekem bullshit szoveget valaszoltak csak tegnap.

#186

Nekem is. Felhivtam oket es mondta, hogy felolvassa a nekik atnyujtott kozlemenyt, es O csak ennyit mondhat. Ami pont ugyanigy hangzott, mint a fenti reszlet.

#187

Sajnos a Budapest Bank ügyfeleknek érik a bank váltás:


:worried:

#188

Már ne is haragudjon meg senki ezért, de ha nekem egy bank a fb-on válaszolna másnap keresnék másik bankot. Ez kb az a kategória amikor egy céges email nem saját domaines, az komolytalan.
Tehát egy banktól minimum elvárom, hogy email-t küldjön és ne mindenféle közösségi portálon kommunikáljon, még akkor is ha esetleg ott kapta a kérdést.

#189

Szerintem ezzel csak te vagy így. A Facebook is az ügyfélszolgálat része, ha tetszik, ha nem. Teljesen evidens, hogy ha ott érkezik a kérdés, akkor ott is válaszolják meg. Mivel ez sokakat érdekelhet, így látják a többiek is, nekik nem kell külön valaszolgatni. Arról nem is beszélve, hogy hogy küldene emailben választ egy Facebookon érkezett kérdésre, ha nem tudja a felhasználó email címét? Jó hogy nem már ajánlott levélben válaszoljanak :grinning:

3 Likes
#190

Otp bank kezdőfelülete. Talán az Apple Pay-es frissítés miatt.

1 Like
#191

A wallet / kártya hozzáadásnál, visa és mastercard logok váltogatják egymást. Ebből gondolom hogy visa is játszik.

#192

Biztosan lesz Visa is, maximum később… lásd CIB Bank

#193

Ja, csak és kizárólag én gondolom ha egy bank fb-ozik akkor az komolytalan. De azért ugye nem baj ha én ezt így gondolom?

#194

Nem komolytalan
Hozzátartozik a közösségi media is az ügyfélszolgálathoz

2 Likes
#195

azok szerintem csak szimpla illusztrációk

#196

Azért még nekem nem kell fekete autóval járnom, mert sokaknak az “autó színe fekete” .

#197

Nem, nem kell

#198

ha tetszik, ha nem, a közösségi oldalak már mondhatni az iwiw óta szerves részét képezik a kommunikációnak. az email alapú kommunikáció egyébként könnyebben hamisítható, mint amikor egy hivatalos facebook oldalon keresztül váltasz üzenetet az adott céggel.

1 Like