Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

#212

Ma voltam bent a Raiffeisennél és mikor rákérdeztem, hogy várható-e, hogy még az évben lesz valami, akkor elkezdett össze-vissza beszélni és nem is tagadta, szóval csak nagyon tagadnak, még sem annyira reménytelen a helyzet.

#213

Szlovákiában nem tudni esetelg mikor érkezik ? Kódokból mivel az mBank nál ott van a wallet support ,2 banknál vettem észre és kb 1 honapja adtak ki reklámot

#214

Sziasztok!

Ha a feleségemnek 5S-e van, a Watch-án tudja majd használni az apple pay-t?

Köszi!

#215

ha apple pay-el fizetek 5000 ft felett, kérni fogja a bankkártya pinkódját ugyanúgy mint paypass-os bankkártyánál?

#216

elvileg igen, csak akkor nyilván a Watch appban kell majd beállítani.

#217

Igen, a fizetés menete nem változik, lényegében a bankkártya “beköltözik” a telefonba.

#218

Már Szegeden is

#219

Ez nem olyan biztos. A Simple mobilfizetésnél nem kell például, mivel ott a telefon feloldásával már azonosítod magad. Szerintem ugyanígy az Apple pay esetén se fogja kérni, mivel kell hozzá az ujjlenyomatod/arcod.

#220
#221

Sziasztok,

A K&H- tól kaptam e-mailben:

A K&H Bank folyamatosan figyeli a piaci trendeket és az ügyféligények változását, fejlődését is. Szolgáltatásainkat is ezen változások figyelembe vételével fejlesztjük, hogy ügyfeleinek innovatív, gyors, könnyű és gördülékeny, igényeiknek megfelelő kiszolgálást biztosíthassunk. Ezek alapján járunk el az Apple Pay rendszer bevezetésével kapcsolatban is, ennek időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

Elég sablon szöveg, de én reménykedem!

#222

Meg sohasem kellett PIN kodot hasznalnom, pedig 2 zsemletol a tobb heti szalloda dijan at, autoberlestol kezdve, macbook pron at, mindent fizettem mar Apple Pay hasznalataval.

#223

Vásárlási Limit Apple Pay esetén!

Alapjában véve 5.000Ft felett kéri a PIN kódot, ahogy azt az érintésmentes vásárlásoknál megszokhattuk. Egyes országokban, például az USA-ban ez kikapcsolható, tehát akár több milliót is fizethetsz vele PIN kód nélkül.

Nekem például USA kártyánál nem kér UK kártyánál kér X összeg felett.

Gondolom ez beállítható lesz az adott banknál.

#224

Watch esetén érintés után feldobja a billentyűket, mint pl. amikor jelkódot kér?

#225

mármint? a PIN kódot a terminálon kell megadod, ahogyan azt fizikai kártya esetén is tennéd.

#226

Igen, közben rájöttem mekkora balgaságot kérdeztem :joy: Köszi :blush:

1 Like
#227

A Rafi??? Ott még csak kb 3 hete vezették be a mobilbankingnál az ujjlenyomatolvasós azonosítást. Nemigen haladnak az informatikai fejlesztésekkel…

#228

Valszeg még szkennelni se kell. A Simple is a kártyaszám alapján felismeri a Mastercard fajtáját és automatikusan vizualizálja. Valszeg ez lesz az Apple Pay-nél is. Csak a Mastercard-nál. A Visa-t a Simple se ismeri fel, de azért hozzárendelhető.

#229

Tamástól kaptuk ezt a két képet, ami a CIB mobil alkalmazásában mutatja, hogy bele került a Wallethoz adás gomb – de természetesen még hibát dob:

#230

A Gránit Bankot is megkérdeztem ok ezt válaszolták :slight_smile:

#231

Ez nem újdonság, 1 éve nyitottam náluk számlát és már akkor is ott volt ez a gomb, természetesen semmire se volt jó, ugyanezt a hibaüzenetet dobta fel ha rányomtam. Érdekes, hogy nem a bankkártya, hanem a bankszámla “részlegen” található meg az appban.