Ming-Chi Kuo: lázmérővel érkezhet az Apple Watch Series 8

Eredetileg itt jelent meg: Ming-Chi Kuo: lázmérővel érkezhet az Apple Watch Series 8 - Szifon.com

Már tavaly is jósolták az elemzők, hogy az Apple testhőmérővel fogja felruházni az Apple Watch-ot, de végül a Series 7-es modell anélkül került a boltok polcaira. Most azonban Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzője nincs egyedül, a Bloomberg és a The Wall Street Journal is úgy véli, hogy hamarosan lázmérésre is alkalmas lehet kedvenc…

Talán hogyha egy szenzor mérné külső hőmérsékletet és abból kalkulálna, illetve ahhoz igazítaná, oda tudom elképzelni az algoritmust. Pl. érzi kint hogy - 5 ° van, akkor, ha csak 35 Celsius fokot mér teszem azt, akkor figyelembe veszi és kompenzál.

Valszeg az Apple fényévekkel jobb algoritmuskészítésben és AI-ban mint mi :smiley:

Lehetne simán olyan is mint az érintésmentes lázmérők, csak precízebb szenzorokkal, igaz úgy nem tudná bármikor mérni, de hát az EKG is hasonlóan megy, csak ha mérek akkor tud az is. Vagy tévedek?

ne erre a baromságokra gyúrjanak hanem az üzemidőre!

1 kedvelés

Egyszerűbben is meglehetne oldani, fogod az órát, leveszed, bebaszod a hónalj alá, és csókolom, nem tudom mit kell itt szenzorozni meg algoritmusokkal szórakozni! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Ennyi! :joy::joy:

1 kedvelés

Minek ha a konkurens is kb ezt tudja időben, nem a sok gagyira gondolok, amik elmennek hetekig is, mert más nem is tudnak csak hosszú üzemidőt kb.

Nekem csak egy apple óra kellene idő kijelzéssel és hosszú üzemidővel. Ezek a szenzorok meg mérések nekem nem kellenek…

erre az alacsony töltöttségű mód szolgálna igazából, viszont az csak akkor mutatja az időt, ha megnyomsz rajta egy gombot. ha a számlap is megjelenik, akkor az már eleve többet fogyaszt.

az Apple Watch-nak nyilván nem a szenzorok és mérések miatt annyi az üzemideje, amennyi, hanem mert egyszerűen kicsi az akkunak a méretből adódó kapacitása. egy rakás funkciót le tudsz tiltani rajta, ha akarod, de mivel folyamatos kommunikációban van az iPhone-nal, így akkor is lesz fogyasztása.

Inkább egy kerek dizájnon dolgozna. Ez nettó semmi felmutatásával egyenlő.

1 kedvelés

Más azt írta itt, hogy a kerek formának semmi értelme mert kevés infó fér el rajta.
Én is a kerek formát várom de nem lesz ezek szerint. Marad a gyerekóra kinézet…

1 kedvelés

Értem. Akkor 10-ből kilenc okosóra gyártó téved. :sunglasses::watch: Végülis igaza van. De ez akkor is egy előre gedett design egyelőre getett ötlettel. És a szép az nem ilyen. Sokan biztos szívesen viselnének kerek alakú órát is csak gondolom a közvélemény kutatások nem adtak ki olyan mértékben hogy gyártásba vigyék. Az alma sajnos csak a pénzért hajol le.

1 kedvelés

ameddig a szöveges tartalmak soronként jelennek meg, adott oldalra zárva, addig egy kerek felület rengeteget levágna belőlük, és igazából csak a kijelző középvonala lenne használható szövegmegjelenítésre. ha nem kellenne semmi szöveges tartalmat megjeleníteni, akkor ez nem lenne gond, de az értesítések miatt ez ugye problémás.