Mit tehetek, ha az iPadOS 14.4 elvileg letöltődik, de nem települ fel?

Van a kezemben egy ipad pro 9.7 és a szokványos wifi-s frissítés esetén 13.6.1-ról menne, de látszólag letölti és ott is figyel a tárhelyen, viszont az előkészítés után simán visszavált a kiinduló helyzetbe, hogy letölthetem a 2.57Gb frissítést és kész. Szóval eddig jutottam és nem vágom hol a hiba, valaki látott már ilyent? Hogyan lehet megoldani 1xűen?

Rádugod gépre :smiley:

Jó azt tudom hogy csak ugye pont azt szerettem volna elkerülni. Ott kell menteni és stb mert minden adat fontos ami rajta van, így meg csak felmenne és kész. Tudod a lustaság fél egészség :crazy_face:

mi az az “Ipad os”? mert olyan nincs. maximum iPadOS.

egyébként meg töröld le a letöltődött frissítési fájlokat, és töltsd le újból.

Megint csak a kötözködés “ipad os” :roll_eyes: Megvolt a törölgetése a fájlnak később már nem is kellett mert ahogy leírtam mikor újra odaért, hogy letölthetem megint addigra el is tűnt a tárhelyről vmiért, na ilyent sem láttam még. Mindegy mert azóta csináltam teljes mentést pc-re és utána itunesból felkolbászolt rá az új IOS és vissza mentés is, csak hát nem vagyok ehhez szokva mert simán szokott menni gépmentesen minden. Szóval gőzöm nincsen mi volt a gondja, de már frissítve és köszi mindent annak aki segített.