Óriási adatlopás rázta meg nemrég az Apple-t: az iPhone 18 Pro tervei és tesztfotói is kikerülhettek a dark webre

Eredetileg itt jelent meg: Óriási adatlopás rázta meg nemrég az Apple-t: az iPhone 18 Pro tervei és tesztfotói is kikerülhettek a dark webre - Szifon.com

Úgy tűnik, idén sem maradunk klasszikus Apple-kiszivárgás nélkül. Csakhogy ezúttal nem egy CAD-rajzot fotózott le valaki egy tokgyártó raktárában, és nem is egy prototípus maradt a bárpulton, mint annak idején az iPhone 4 esetében. Most ennél jóval komolyabb dolog történt: az Apple egyik legfontosabb indiai gyártópartnerét, a Tata Electronics-t érte kibertámadás, amelynek eredményeként több mint…

mintha barmi innovacio lenne…

ha a tesztek eredmenyeit meg titkolni kell,
reg rossz!

így tudod jelezni az Apple felé, hogy szerinted milyen innovációval kellene előrukkolniuk:

Az a baj, hogy csak jelzed meg nem csinálják. Tudom nem telefon hanem óra de, hogy nem lehet beállítani, hogy egyes edzések alway on kijelzővel fussanak, vagy, hogy ha mellkaspántot használsz futáshoz akkor indulás előtt valahogy jelezze, hogy sikerült kapcsolódni… teljesen alap dolgok lennének, az Apple fórumokon ott könyörögnek érte az emberek évek óta… de semmi (és még ezer más dologért).

Node, miert oldana meg barmit, ha egy random forumon panaszkodsz? Nem forumon kell panaszkodni.

ez teljességgel okafogyott, sőt, kontraproduktív is lehet. ha ugyanis ehelyett mindenki, aki az adott fórumokon könyörög bármiért, felvenné róla a ticketet az Apple-nél, akkor ugyanarról a dologról valószínűleg jelentős mennyiségű ticket is lenne, és akkor annak a prioritása is nőne az Apple szemében. egyszerűen ez a módja. amiről nincs ticket, az nem feltétlenül ismert az Apple számára, vagy ha ismert is, mivel nincs róla elég (vagy egyáltalán) ticket, annak a prioritása alacsony, hiszen nem jelezték az Apple-nek elegen.

Nem Random az Apple saját fórumai

Sajnos én nem tehetek arról, hogy az emberek az apple saját forumait használjak … Én részemről megírtam jegybe ami nagyon fáj de semmi nem történik.

Az Apple sajat forumain le van irva, hogy ok hivatalbol nem olvassak, az egy user-to-user forum, pont olyan, mint ez.