Safari tab sync

Sziasztok olyan problémám lenne, hogy az IOS 13 óta a mac-en lévő safari tab-ok nem jelennek meg egyik eszközön sem csak az eszközök között látom. pl iphone-on látom az ipad-et és fordítva de a mac-en nem. Azt gondoltam hogy a mac-re jött safari frissítés meg fogja oldani a problémát de nem tette. Más tapasztal ilyet? Mac osx 10.14.6 az ios eszközök pedig 13.1.2 vannak.

Az elozo eveknel is rendszeres volt, hogy az iCloud szolgaltatasok csak verzion belul mukodnek jol. Ha fejerul a Macedre a Catalina, akkor meg fog javulni. Addig a Maced ide ago dolgai az iOS 12-es eszkozokon latszanak jol.

Ez így akkor szopas, mert addig nem akarom frissíteni a Mac-et amíg a 32bit-es alkalmazások amiket használok nem frissülnek. Ez így nettó faszsag erre pont elég lenne egy sima Safari update szerintem.

1 kedvelés

Ez iCloud. Nekem ilyenkor a keychaintol kezdve minden elkezd onallo eletet elni. Az elso uj rendszer iCloudba leptetesekor “lemasolodik” a content egy resze, a regi rendszer a regit irja, az uj meg az ujat. Van app ami “okos” es szol, hogy ha frissited a formatumot megall a sync (pl. most a reminders irta ki) de a safari tabok es a keychain rendszeresen megall.

Ezt már én is észrevettem, akkor ezek szerint a Catalina hiánya okozza. Pedig direkt telepítettem az új Safarit is.

Ilyenkor nincs az iCloudra bejelentkezett eszközök közötti azonnali Hotspot megosztás sem, ahogy a Handoff se megy.

Ezt vétózom, mert nálam tökéletesen működik az említett 2 funkció. Ugyanakkor @Czo-val értek egyet, hogy 99%-ban nem működnek az ilyen jellegű szinkronok.

Hát nálam semmi, mondjuk ez most a legkisebb baj…