Spotify letöltése iPhone 4-re?

Sziasztok! 4-es Iphonra hogyan lehet felrakni Spotify-t, köszi

az App Store alapból fel szokta ajánlani az adott iOS-verzióra elérhető app-verziót, ha a használt Apple ID-val egyszer már letöltötted az adott appot. ha ezt nem teszi meg, akkor vagy sosem töltötted még le az appot az adott Apple ID-val, vagy a Spotify nem engedélyezte a korábbi verzió letöltését.

előbbi esetben, tehát ha még sosem töltötted le az appot az adott Apple ID-val, jelentkezz be azzal az Apple ID-val egy olyan készüléken, amire most mindenképp letölthető az app, és töltsd le először azon, ezután próbáld meg újból az iPhone 4-en.

ha viszont a Spotify nem engedélyezte a korábbi verzió letöltését, akkor arra nem lesz megoldás.

ezzel az ID-val van már letöltött Spotify alkalmazásom IphoneX-en. Az Itunes felajánlja a letöltést, de ez a hibaüzenet ugrik fel: "A kérése teljesítésekor átmeneti probléma történt. Ismeretlen hiba lépett fel (-50).
Nagy segítsaég lenne a megoldás, mert van két régi zenei dokkolóm, azokhoz szeretném használni.

az iTunes ebből a szempontból mindegy, az a kérdés, hogy a készülék mit ír a letöltéskor.

Még 1 gond, az Apple Id ellenőrzését jóváhagyom a másik készüléken(X), engedélyezem, de a 4-es készülék nem kínál fel helyet, ahol az Apple ID ellenőrző kódot beírjam.

olyan eszközön, ami nem ajánl fel erre külön mezőt, a jelszó után kell beírni a kódot. tehát ha a jelszavad az, hogy “2019Szupermen!”, a kód pedig 123456, akkor azt kell beírnod, hogy “2019Szupermen!123456”.

köszönöm, megy is!!! szuper. BUÉK!

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.