Szifon.com: új közösségi portál, és megváltozik a hozzászólások kezelése!

disqust ne!
felforr tole az iphone
es mostamaban le is fagyogat…

a disqus, mivel külső szerveren tárol mindent, így lassítja az oldal és a hozzászólások betöltését. ráadásul csak a probléma van vele legtöbb esetben, plusz külön regisztrációt igényel egy harmadik oldalon, ami szintén probléma többek számára.

Kérdezni akartam hogy csináltad a dark theme-et, de közbe megtaláltam, belépés után a saját képedre kattints, fogaskerék, Jobb oldalt account helyett Interface-t válaszd és ott a theme -> Dark theme :slight_smile: :sunglasses:

2 kedvelés

Szerintem először app formálta ban kéne megcsinálni mert mindenki azt nézi akinek iPhone van.

1 kedvelés

Nagyon nem jó ez így, hogy nem a cikknél vannak a hozzászólások… nem is értem a miértjét…

1 kedvelés

Emiatt, de valszeg a népszerű kommentek visszakerülnek majd, ha lesz időnk a felületet rendesen létrehozni.

Azt viszont megoldhatnátok, hogy a cikknél a “x hozzászólás”-ra kattintva is az adott témába ugorjon és ne a cikket nyissa meg.

Igen ez tervben van, hétvégére van felírva. :slight_smile:

1 kedvelés

Mit ratyiskodtok?! béta ez az egész, majd kiforrja magát, és a srácok helyre rázzák. Nekem tetszik.

1 kedvelés

Az új cikkek hozzászólásszámán is látszik, hogy nem az igazi ez a külön oldalas rendszer… nem lesz ez így jó.

Mi azt vettük észre hogy ugyanannyi a hozzászólás, sőt olyan új emberek is hozzászólnak, akik eddig nem. De tény, még optimalizálni kell, például most is belefutott egy kolléga, hogy nem talált valamit, ezeket mind mind felírjuk és optimalizáljuk.

2 kedvelés

Felraktam egy új sötét témát Vincent néven, nézzétek meg a Beállítások alatt:

Időközben ezt is fordítgattam, illetve hétvégén a Szifon.com hozzászólások link is javítva lesz, plusz valami gomb a hozzászólásokra.

Kész! :slight_smile:

Most már rákattintva az adott cikk hozzászólásai jönnek be.

1 kedvelés

Jobb így. :slightly_smiling_face: így már nem kínszenvedés eljutni a cikk hozzászólásaihoz :slightly_smiling_face:

Szia! Lehet én vagyok béna, de nekem eltünt a dark mod. A témánál csak a „default“ és a „Szifon közösség“ opciók vannak. Jó lenne valahogy visszavarázsolni.

Igen, mert tesztelgettem a témákat, vissza lesz majd rakva, csak ahány téma annyiszor kell beraknunk a saját kódunkat, illetve az egyedi plugineket.

Ilyen például az Apple Watch vagy iOS 12 szavak, amikre automatikusan linkel a rendszer. Vagy a fenti menüpontok desktop-on. Sok apróság van, amit javítottunk, illetve fejlesztettünk az elmúlt 10 napban. A téma még egy sarkalatos pont, mert ha másik témát használsz nem érsz el funkciókat. Ezen még gondolkozom hogy oldjam meg.

Ja èrtem, akkor jó. Sok sikert hozzá ès kitartást. Nekem bejön ez az új felület. Szerintem az nagy előny ha lehet keresni a hozzászólások között. Nekem már segített. :smile:

1 kedvelés

Most tartunk 1 hónapnál, és több mint 650 hozzászólás érkezett az új rendszerben. Az előző időszakban összeszámolva 450 jött, tehát a nyár ellenére is többen kérdeztek, szóltok hozzá a cikkekhez.

Szeretnék majd a felületen változtatni, illetve a Szifon-ra is vissza rakni a népszerű hozzászólásokat, de ehhez még idő kell.

A tegnapi nap folyamán tovább fejlesztettük a hozzászólásokat, ismét vissza kerültek a cikkek alá. Weben, mobilon és a Szifon.com alkalmazásban is már olvashatóak újra az adott cikkhez tartozó kommentek.

A hozzászólás megírásához továbbra is ezt a platformot kell használni, mivel sokkal több lehetőségünk van. Ilyen például a kép beillesztése, mások hozzászólásának idézése, valamint az ezekre való válasz adás lehetősége.

A Közösségi portálunkat egyébként hétről hétre többen használjátok, az offtopic-ok száma majdnem a nullával egyelő, és kérdéseket is itt teszitek fel, amire nem csak mi, hanem Ti is tudtok válaszolni.

A jövőben szeretnénk majd bevezetni külön kiegészítő, és használt készülékkel kapcsolatos aloldalt is.

1 kedvelés