Szifon.com: új közösségi portál, és megváltozik a hozzászólások kezelése!

Jó lesz ez srácok! Szerintem már nagyon ráfért az oldalra a változás/frissítés.

Beállítások alatt megtalálod jobb felül az ikonodra kattintva! :slight_smile:

1 kedvelés

nagyon köszönjük, szép lassan haladva fejlesztjük majd. Újra lesz egy a közösségnek, hogy tudjanak egymással beszélgetni, kérdéseket feltenni. :relaxed:

1 kedvelés

Aaaaaa ez de joooooooooo egyre jobban tetszik :wink:

Ez szerintem igy furcsa hogy valaszkent is lathato es uj hozzaszolaskent is ugyanaz…de lehet csak Nekem fura

1 kedvelés

Lehet akkor ezt átírom 1 hozzászólásra. Alapjában véve minden válasz lenne, legalábbis a gomb Reply angolul, csak ugye itt mi a hozzászólásokra használjuk ezért lett így fordítva. Akkor azt is átírom majd. Köszi a tippet.:sunglasses:

Érdekes, szokni kell…

Ennek a Discourse nyavajának van API-ja iOS -hez. Nem lehetne a Szifon app-ba integrálni? Ne nyisson már egy külön Safarit, ahol újra be kell lépnem, stb…
Az appot fel kéne okosítani, hogy az api-n keresztül a QA is az alkalmazásban működjön, átláthatóbban, gyorsabban, a webes felületet nélkülözve…
Így ebben a mostani formájában bár jobb, mint ha nem is lenne, de nem tetszik :frowning:

De nyilván tervben van, de először nézzük meg mennyire válik be :slight_smile:

Ez ennek az appja?

igen van, foleg ertesites miatt erdemes felrakni.

Új téma beiktatása tervben van?
Mondjuk a cikk része fehér alapú legyen, de a komment rész az világos szürke vagy nem tudom. :smiley:
Vagy az oldal 2 széle legyen sötétebb ne fehér mert így egybefólyik az egész, dark mód-nál meg olvashatattlan a cikk szövege. :smiley:

Na szóval:
ha el akarom olvasni a hozzászólásokat, akkor megnyit egy új lapot, nem úgy mint eddig. Fasza
ha hozzászólást akarok írni, a cikkben legörgetek legalul, hozzászólás gomb, új lapon megnyílik az oldal, bejelentkezek.
Mit ne mondjak, sokkal több kattintás, új lap, apróbb írás, csak így tovább… Istenem…

Nyilván ezeket majd optimalizáljuk, a népszerű hozzászólásokat ki is lehet listázni a blogon, de egyelőre még béta az egész mi is szokjuk és folyamatosan fejlesztjük. Ezt nem nagyon lehet nem élesben tesztelni a különböző cikkek, hozzászólások, kategóriák miatt.

Azért a komment rendszer vissza fog kerülni a cikkek alá?
Mert ahogy a kolága írja ez így nem nagyon jó, hogy új lapot kell megnyitni azért, hogy kommenteljünk. :slight_smile:

Vissza kerülhet igen, de ott csak megjelenítjük, kommentelni nem lehet. Ez egy külön rendszer. Ha végül nem tudjuk úgy optimalizálni és nem is tudják megszokni az olvasók, akkor vissza rakjuk a régit, persze minden feature nélkül, mivel abba nem nagyon lehet ilyesmiket integrálni, csak jóval több munkával.

Napszemcsi? :sunglasses:

Hmmm, mi a kerdes? :blush: hogy milyen a szemuveg markara?

Nekem ez nem bejövős. Bocs srácok, de túl van bonyolítva. A régi messze jobb volt.

1 kedvelés

Hát az úgy 2018-ban nem igen fog bejönni senkinek, hogy új oldalon kell kommentelni mint ahol a cikk van. :slight_smile:
Mondjuk nem értem a disqus miért nem jó nektek? (semmi hátsó szándék nélkül vagy beszólás gyanánt, csak érdekel)
Nem mintha ez nem lenne jó, mert az alap ötlet jó volt. :smiley:

1 kedvelés