Jó lesz ez srácok! Szerintem már nagyon ráfért az oldalra a változás/frissítés.
Beállítások alatt megtalálod jobb felül az ikonodra kattintva!
nagyon köszönjük, szép lassan haladva fejlesztjük majd. Újra lesz egy a közösségnek, hogy tudjanak egymással beszélgetni, kérdéseket feltenni.
Aaaaaa ez de joooooooooo egyre jobban tetszik
Ez szerintem igy furcsa hogy valaszkent is lathato es uj hozzaszolaskent is ugyanaz…de lehet csak Nekem fura
Lehet akkor ezt átírom 1 hozzászólásra. Alapjában véve minden válasz lenne, legalábbis a gomb Reply angolul, csak ugye itt mi a hozzászólásokra használjuk ezért lett így fordítva. Akkor azt is átírom majd. Köszi a tippet.
Érdekes, szokni kell…
Ennek a Discourse nyavajának van API-ja iOS -hez. Nem lehetne a Szifon app-ba integrálni? Ne nyisson már egy külön Safarit, ahol újra be kell lépnem, stb…
Az appot fel kéne okosítani, hogy az api-n keresztül a QA is az alkalmazásban működjön, átláthatóbban, gyorsabban, a webes felületet nélkülözve…
Így ebben a mostani formájában bár jobb, mint ha nem is lenne, de nem tetszik
De nyilván tervben van, de először nézzük meg mennyire válik be
igen van, foleg ertesites miatt erdemes felrakni.
Új téma beiktatása tervben van?
Mondjuk a cikk része fehér alapú legyen, de a komment rész az világos szürke vagy nem tudom.
Vagy az oldal 2 széle legyen sötétebb ne fehér mert így egybefólyik az egész, dark mód-nál meg olvashatattlan a cikk szövege.
Na szóval:
ha el akarom olvasni a hozzászólásokat, akkor megnyit egy új lapot, nem úgy mint eddig. Fasza
ha hozzászólást akarok írni, a cikkben legörgetek legalul, hozzászólás gomb, új lapon megnyílik az oldal, bejelentkezek.
Mit ne mondjak, sokkal több kattintás, új lap, apróbb írás, csak így tovább… Istenem…
Nyilván ezeket majd optimalizáljuk, a népszerű hozzászólásokat ki is lehet listázni a blogon, de egyelőre még béta az egész mi is szokjuk és folyamatosan fejlesztjük. Ezt nem nagyon lehet nem élesben tesztelni a különböző cikkek, hozzászólások, kategóriák miatt.
Azért a komment rendszer vissza fog kerülni a cikkek alá?
Mert ahogy a kolága írja ez így nem nagyon jó, hogy új lapot kell megnyitni azért, hogy kommenteljünk.
Vissza kerülhet igen, de ott csak megjelenítjük, kommentelni nem lehet. Ez egy külön rendszer. Ha végül nem tudjuk úgy optimalizálni és nem is tudják megszokni az olvasók, akkor vissza rakjuk a régit, persze minden feature nélkül, mivel abba nem nagyon lehet ilyesmiket integrálni, csak jóval több munkával.
Napszemcsi?
Hmmm, mi a kerdes? hogy milyen a szemuveg markara?
Nekem ez nem bejövős. Bocs srácok, de túl van bonyolítva. A régi messze jobb volt.
Hát az úgy 2018-ban nem igen fog bejönni senkinek, hogy új oldalon kell kommentelni mint ahol a cikk van.
Mondjuk nem értem a disqus miért nem jó nektek? (semmi hátsó szándék nélkül vagy beszólás gyanánt, csak érdekel)
Nem mintha ez nem lenne jó, mert az alap ötlet jó volt.