Sziasztok,
Először készítek biztonsági mentést a gépemről Time Machine segítségével… Ma vásároltam hozzá egy külső Maxtor HDD-t. Kérdésem az lenne, hogy normális, hogy reggel 6:00 óta még csak 65GB mentéssel végzett??? Több, mint 400 GB lenne a mentés, akkor mikor fog vele végezni??? Most hagyjam így éjszakára a gépet? Végez egyáltalán vele reggelre???
Köszönöm válaszotok előre is.
Köszönöm szépen. De reggelre végez kb: a 430 GB adattal? Merjem így hagyni éjszakára a gépet?
Ezt a gyorsítást menet közben is elvégezhetem a terminálba vagy előröl kell kezdeni a mentést?
ha jól értelmezem először be kell írnom a terminálba, hogy: sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=0
Majd, ha végzett akkor szintén terminál megnyit és újra ez a parancs, csak a 0 helyett 1 kell a végére írnom ugye? sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=1
Nem értek annyira a terminál parancshoz merjek bele írni vagy várjam türelemesen amíg végez?
Kárt nem tudsz csinálni, de hagyd ha nem vagy magadban biztos.
Ha a gépet egyébként 220-ba bedugva hagyod, akkor alvó módban is csinálja a mentést. Tehát ne kikapcsold a gépet, hanem csak csukd le a kijelzőt.
Reggelre nagy valószínűséggel megcsinálja.
Most 6 óra után kiírta, hogy a biztonsági mentés nem sikerült 6 óra után nem hiszem el Igaz közben használtam a gépet… most kezdjem előről? Ha nem használom a gépet közben valószínűleg megcsinálja???
Állítsd át hogy ne aludjon el a gép, és hagyd ott éjszakára. Akkor meg fogja csinálni.
Köszönöm. így lesz. De most akkor 6 óra mentés után miért írta ki, hogy a mentés nem sikerült??? Esetleg azért, mert használtam közben a gépet?
Nem, sztem lecsuktad, vagy elment aludni vagy éppen valami történt. Hagyd ott, csinálja meg magába, ne zavard
Koszonom! Elkeztem elorol hozza sem nyulok ugyis ejszakas vagyok, remelem reggelre mire hazaerek sikeresen vegezni fog. Koszonom mindenkinek a segitseget🙏
1 kedvelés