Time machine biztonsági mentés

Sziasztok,

Először készítek biztonsági mentést a gépemről Time Machine segítségével… Ma vásároltam hozzá egy külső Maxtor HDD-t. Kérdésem az lenne, hogy normális, hogy reggel 6:00 óta még csak 65GB mentéssel végzett??? Több, mint 400 GB lenne a mentés, akkor mikor fog vele végezni??? Most hagyjam így éjszakára a gépet? Végez egyáltalán vele reggelre???

Köszönöm válaszotok előre is.

Teljesen normális. Egy kicsit tudsz rajta gyorsítani ha gondolod: https://burgatshow.com/2017/08/01/speed-up-apples-time-machine-backup/

Köszönöm szépen. De reggelre végez kb: a 430 GB adattal? Merjem így hagyni éjszakára a gépet?

Ezt a gyorsítást menet közben is elvégezhetem a terminálba vagy előröl kell kezdeni a mentést?

ha jól értelmezem először be kell írnom a terminálba, hogy: sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=0

Majd, ha végzett akkor szintén terminál megnyit és újra ez a parancs, csak a 0 helyett 1 kell a végére írnom ugye? sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=1

Nem értek annyira a terminál parancshoz merjek bele írni vagy várjam türelemesen amíg végez?

Kárt nem tudsz csinálni, de hagyd ha nem vagy magadban biztos.

Ha a gépet egyébként 220-ba bedugva hagyod, akkor alvó módban is csinálja a mentést. Tehát ne kikapcsold a gépet, hanem csak csukd le a kijelzőt.

Reggelre nagy valószínűséggel megcsinálja.

Most 6 óra után kiírta, hogy a biztonsági mentés nem sikerült :man_shrugging: 6 óra után nem hiszem el :frowning: Igaz közben használtam a gépet… most kezdjem előről? Ha nem használom a gépet közben valószínűleg megcsinálja???

Állítsd át hogy ne aludjon el a gép, és hagyd ott éjszakára. Akkor meg fogja csinálni.

Köszönöm. így lesz. De most akkor 6 óra mentés után miért írta ki, hogy a mentés nem sikerült??? Esetleg azért, mert használtam közben a gépet?

Nem, sztem lecsuktad, vagy elment aludni vagy éppen valami történt. Hagyd ott, csinálja meg magába, ne zavard :slight_smile:

Koszonom! Elkeztem elorol hozza sem nyulok ugyis ejszakas vagyok, remelem reggelre mire hazaerek sikeresen vegezni fog. Koszonom mindenkinek a segitseget🙏

1 Like