Tíz rejtett funkció a Tevékenység appban, amelyek magasabb szintre emelhetik az edzéseidet

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/03/tiz-rejtett-funkcio-a-tevekenyseg-appban-amelyek-magasabb-szintre-emelhetik-edzeseidet/

A Tevékenység alkalmazás iPhone-on viszonylag egyszerűen átlátható. Lényegében egy naptár, amelyben részletesen nyomonkövethetjük mindennapi mozgásunkat és adatokat kaphatunk róla. A Cult of Mac cikkében viszont kiemeltek néhány kevésbé intuitív, mondhatni rejtett funkciót, amellyel magasabb szintre emelhetjük edzéseinket. 1. Mozgás cél túlteljesítése Előfordul, hogy egy mozgósabb napon akár túl is teljesíthetünk az egyébként megadott Mozgás célon.…

Szia!
A HIIT eknél edzés közben (de lehet hogy a többinél is) nem mutatja a tényleges pulzusomat, állandóan kiszürkített 70bpm et jelez. Másnál is, vagy csak nálam nem jó valami. (egy ismerősöm “állítólag” megmozgatja, utána tényleges pulzust mér)
De összesítésnél később mutatja mennyi volt a tényleges edzés közben.

Ebből melyik volt rejtett?:rofl::rofl::rofl::rofl:

“néhány kevésbé intuitív, mondhatni rejtett funkciót”

Sziasztok.
A következő lenne a problémám az edzés befejezése után az áttekintésben a pulzus megjelenítése alatt a feleségemnek megjelenik egy térkép és az adott edzés hely időjárása.
Az enyémen nem ,mind a. ketten 5. szériás órával nekem egy 11 pro max neki egy XR van.
Néztem a support oldalt is de az ott leírtak nekem nincsenek benne a telefon beállításaiban.
“Ezenkívül az útvonalkövetési funkciót is be kell kapcsolnia. Az útvonalkövetés bekapcsolható az Apple Watch beállításakor, illetve későbbi időpontban: Az iPhone-on lépjen a Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás menüpontra, koppintson az Apple Watch-edzés lehetőségre, majd koppintson Az alkalmazás használata közben elemre.”

Nekem itt csak Apple Watch óraszámlapok van.

térkép csak olyan edzéstípusnál jelenik meg, amelyiket kint végzel, például futás vagy biciklizés.

Igen tudom ,az előző kép csak példa volt de itt a valóság.

akkor próbáld meg, hogy alaphelyzetbe állítod a Helyzet- és adatvédelmi adatok opciót a Beállítások, Általános, Alaphelyzetbe állítás alatt.