TVGO: iPhone SE akku gyorsan merül

Hello! iPhone SE telefonon “tvgo” szolgáltatást használva az a jelenség, hogy az akku 5 perc alatt 10%-ot merül és veszettül melegszik. Normális? Mit lehet tenni?

Hello dementor16.

Nekem az SE32 most az iOS12-re frissítés után hamarabb merül a 100%-ról, mint eddig tette. Lehet a frissítés miatt, esetlegesen elállítódott a telefonban valami. Meg kell nézni az összes beállítást. A frissítések után sajnos elállítódhat. Üdv Catman18

Értem én, de mit nézzek, mi állíthatódott el?
Üdv.: D

Az IOS 12 nem lesz oka ennek, bár mikor új IOS kerül föl ami nem csak frissítése az éppen aktuálisnak, azaz kis frissítés, akkor igen sok dolog visszaállhat alaphelyzetbe, pl Bt bekapcsolódhat, meg van pár dolog még. (ilyenek vannak minden rendszeren, droidon is találkoztunk már rosszabbal is, új rendszer esetén) Elsőre azt javaslom nézd meg milyen állapotú az akkud ( az IOS 12-ben benne van erre a mód, de ott van az iMazing azt free használva is mutatja milyen), mert ez amit fentebb írtál eléggé igénybe vesz sok mindent a melegedés is ezért van.
Az IOS 12 pedig megváltás a 11 után sztem mindenkinek, mert az volt talán eddig a legelcseszettebbre sikerült IOS, ergo nem valószinű hogy többlet fogyasztást okozna bármelyik telón

IOS 12.1 van fenn, az akku 93%-os.

Ha csak a TVGO szolgáltatásnál van ez a jelenség, lehetséges, hogy maga az App “szar”. Szerintem ebből a szempontból kéne megközelíteni.

Ha mondjuk a YouTube alkalmazás mellett is hasonlót tapasztalsz, akkor az már lehet akku probléma, de ha nem akkor egyértelműen a TVGO a hibás.

Beállítások: