Új fiók költözött az iPhone 7-re valahogy!

A helyzet a következő, lett a barátom iphone 7 telóján egy fiók és csinál valamit talán vagy nem de néha push üziket dob a kijelzőre ami kattintható. Na ezt napjában kb rengetegszer teszi és idegesítő, gondoltam hátha belefutott már ilyenbe más is és tudja mi is ez és hogyan kerül fel.


Ja és ezt a beállításoknál lehet megtalálni ott is az email fiókok között, ugyanakkor email fiókot senki nem regisztrált és ezt sem.
HELP!

nem “valahogy” költözött rá, hanem rányomott egy scam reklámra, és ő maga iratkozott fel rá.

Akkor ha törlöm ezt a fiókot eltűnik a sok fölösleges push?

olvasd el a linkelt cikket, minden le van írva benne.

Az lehet hogy le van írva ott de itt nem az van, mert 1db meghívó sincsen pedig voltak üzenetek valami kaspersky oldlra mutatva. Lehet ez nem is az amire gondoltál?

a fenti probléma PONTOSAN az, amiről a cikk szól, LÉNYEGTELEN, hogy mi az üzenetek tartalma. meghívó nem feltétlen jelenik meg, hanem van, amikor már rögtön feliratkozott naptár van. ugyanaz a dolog háttere. amit írtál, abból nem volt egyértelmű, hogy pontosan miről is kap értesítéseket, mert azok jöhetnek a meghívókról, és jöhetnek a már feliratkozott naptár eseményeitől is.

de akkor itt a másik cikk is ugyanerről a problémáról.

Igen valami ilyen van rajta és mi van ha rányomott a linkre? javasolt újratenni mindent vagy kár vele dolgozni? Csak mert találtam a böngészőben elég sok ures lapot karpersky-s fejléccel.

azt kell tenni, amit a második cikkben látható videón is láthatsz, ki kell törölni. hogy mi történik attól, hogy rányomott valami linkre, az jó kérdés, de az iPhone nem lesz vírusos tőle. ha nem adta meg a kártyaadatait, és nem fizetett semmiért, akkor ennyi volt, kitörölte, kész.

a jövőben pedig oda kell figyelni, hogy hol és mire nyom rá figyelmetlenül.

Jó akkor törlöm és a safariból is az összes valaha megnyitott lapot is amit tárol, talán megfogadja a tanácsot és odafigyel ezután.
Köszi szépen!

töltse le az ingyenes AdGuardot és engedélyezze a Safariban. az talán azokon az oldalakon is kilövi a reklámokat, amelyikeken összeszedte ezt a scamet.

Nálam van a vas, akkor letöltöm neki és belövöm.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.