Újraindulási problémák Apple Watch Series 3 esetén watchOS 7-re való frissítés után

Az akku öregedést szerintem kizárhatjuk. Pár hete vásárolt S3 100% akku, ugyanez a hiba. Sőt ebben a pillanatban megint csak az apple logót látom rajta.

a cikk is ezt írja:

[…] ami ugyan elképzelhető, de ha a frissítés előtt nem voltak ilyen problémák, a frissítést követően pedig azonnal, akkor az meglehetősen gyanús a frissítésre nézve.

Újra már nem indul. Azt csak a beta-k esetén tette. Viszont talán a beta 5 volt az egyetlen verzió, amivel fel tudtam oldani a Mac-et. Ezt a “végleges” verzió sem tudja.
“Your Mac was unable to communicate with your Apple Watch.” hibaüzenetet kapok.

En is tapasztaltam a problemat. Lassan 3 eves S3-mal. 18. pentek ota ketszer csinalta, masodszor nem is ujraindult csak kikapcsolt. Az akksit 93%-osra irja a rendszer es semmilyen kulonosebb folyamat nem indult el az oran akkor amikor a hiba felmerult. Egyelore randomnak tunik…
Nekem is uj orakent lett beallitva mert nem volt eleg hely a rendszerfrissiteshez, ezert mar elotte vissza kellett allitanom. Az alkalmazasok torlesevel sem szabadult fel a hely. :sweat_smile:

Nekem a feloldas mukodik, bar a legutolso MacOS frissites ota neha pereket strandlabdazik mire felold. Kiprobaltam ora helyett touchID-val es pont ugyan olyan szar, igy gyanitom az orahoz nincs koze. Mar az uj watchOS elott is rossz volt.

@amk ezt próbáltad?

Sajnos nem csak ez a probléma. Amennyiben a telefon (iOS 14) csatlakozott egy wireless Carplay fejegységhez, utána az óra nem jelzi többet a bejövő hívásokat. És az azonos wifi hálózaton lévő egyéb eszközök sem. A problémát a telefon újraindítása olja meg egészen a következő csatlakozásig. Supportnak jelezve, megoldás… majd valamikor.

Most már igen :slight_smile: És mágia, működik :smiley: örök hálám!

1 kedvelés

Saját tapasztalatom szerint, az összes public bétánál újraindulgatott a watch3, és most a hivatalosan kiadott verzióval is. Egyébként, ahogy rákerült a béta a watchra, már nem volt hajlandó a Catalinát feloldani és jelenleg sem teszi meg. A Big Sur legutolsó betáját viszont már igen. Megjegyzem, ennél sokkal nagyobb probléma a keyboard laggy, ami szinte az összes készüléken előfordul. Konkrétan tönkreteszi a felhasználói élményt. Úgy gondolom, ezt kellene a legsürgősebben kijavítani. Ja, és igen, le lett jelentve többször is.

@wcom amit itt linkeltem fentebb, azt is próbáltad?

Köszönöm a segítséget, de továbbra is :

@wcom akkor sajnos passzolom. nekem a Big Sur bétája van fent, és a Touch ID-t részesítem előnyben, így kikapcsoltam az órával való feloldást már a Catalina előtt is.

MacMini 2018 CTO max. Igen, Big Sur legutolsó bétával már a Watch3 is felold.

Nekem sikerült megoldani. Miután töröltem a megjelölt tételeket újra indítottam mindent. Utána Biztonság és adatvédelemnél először feloldottam a lakatot, a feloldást órával bepipáltam, lakat vissza. Azóta működik szerencsére.

Most az órát 7es verzióval is újrapárosítottam és azóta a Nike felület a számlap (ezen nincs animált tartalom), sőt felraktam appot is hogy “terhelve” legyen a memória.
1 nap lement újraindítás nélkül!
De megoldást nem tudom hogy hosszútávon hozott e bármelyik változtatás!
Az autóban nekem nincs Carplay, de Bluetooth al tudok telefonálni, viszont a iOS 13 óta ez állandóan megszakad és ha épp megy pocsék a hangátvitel a másik oldalon szinte nem is hallanak! A kocsi jó, más telefonnal (androidos) működik. És azt mondhatom hogy az első óra újraindulás is az autóban volt. Lehet köze, hogy a :iphone: más bluetooth eszközzel is kommunikált?! :thinking:

sajnos borzalmas lett ez az update
ios14+watchos7
:cry:

De mi a bajod pontosan?

Nekem a Watch 5 merül drámaian gyorsan az új OS-sel. Rákerestem a neten és több tucat fórumon balhéznak miatta. Gyakorlatilag délután 5-re lemerül a reggeli 100%-ról, most már lassan egy hete minden nap.

Tegnap délelőtt frissítettem series 3-at watchOS 7-re. Utána egész nap kb. 3x indult újra teljesen, egyszer kikapcsolt és be sem tudtam kapcsolni vagy 15 percig, valamint számtalanszor csak újratöltött az egész OS így használhatatlan volt az óra 1-1 percre, nyilván kérte a kódot is minden alkalommal. Az akksi is rohamosan merült, így levettem, ráraktam töltőre, 12 óra után ma reggel levettem töltőről, azóta teljesen jó, sőt sokkal gyorsabb és gördülékenyebb minden rajta. Remélem így is marad. :smiley:

Német community oldalon többen is írták, hogy egy hosszabb töltés megoldotta nekik is. Még egy kérdés, ha az optimizált akksi töltést kikapcsoljátok?