unc0ver semi-tethered jailbreak iOS 12.1.2-es támogatással

#3

az IPA használatával való telepítéshez bizony kell a Cydia Impactor. és azzal legalább biztos lehetsz abban is, hogy a jailbreak nem tesz fel semmi mást.

#4

Régen én is nagy jb fan voltam de mára beláttam hogy semmi olyan komoly extrát nem lehet már találni ami megérné a biztonsági kockázatot. Esetleg egy hívás rögzítőt meg egy torrent klienst bevállalnék de más nem nagyon és ezek nélkül is el vagyok.

#5

Ha beszerzel egy Synology NAS-t akkor annak van egy DS GET nevü alkalmazása iOS-ra ami kezeli a torrenteket. Ncore-ról (vagy bárhonnan) simán meg tudod nyitni vele a torrentet és a NAS-ra letölti. Utána ha igény van rá akkor a DS FILE nevü alkalmazással akár le tudod játszani távolról. És persze a torrenttel sem kell foglalkozni mert a NAS szépen csendben a háttérben tölti visszafele. A beállítások lehetősége meg határtalan (feltöltési sebesség, feltöltés időtartama, idő letelte után mit csináljon a torrenttel, stb…) Szóval csak ajánlani tudom. Egy olcsóbb Synology NAS is vígan ellátja ezt a feladatot.

#6

úgy írod, mintha a torrent klienshez kéne egyáltalán JB. Hát nem kell kb 5-6 éve

#7

Persze az olcsóbb is, de érdemes egy komolyabbat venni és akkor évekig mindent tud majd amit esetlegesen kihoznak és több lesz tőle a NAS-od. Egy DS718+ már jó választás, vagy kicsit komolyabb ha sok hely kell a 918+ és alig kerül többe. Az meg aztán szinte mindent tud.

#8

Eur nem igazán értem, hogy honnan tudod letölteni?!

#10

Ahhoz hogy magán az iPhone-on torrentet tölts le kell a jb. Kizártnak tartom hogy te jb nélkül torrentet tudjál letölteni az iPhoneodon…

#11

szerintem arra gondolt, hogy sideload módszerrel raksz fel rá IPA-t (akár X oldalon keresztül közvetlenül, akár Cydia Impactorral), amit így nem az App Store-ból töltesz le, és így lehet olyan funkcionalitása, ami az App Store esetén egyébként nem lenne megengedett.

#12

Huhh, nekem már nagyon régóta rajta van a telefonomon a DS GET és hibátlanul működik is. Valószínű azért nem tudtam erről mert nem kellett telepítenem az elmúlt 2 évben :slight_smile:
Minden esetre így hogy meg telómon rajta van így működik. Pont tegnap este használtam.
Nincs is helyette más alternatíva? Már csak azért is mert rohadtul szeretek így tölteni (nem kell gépet bekapcsolni) és szarul esne ha nem lenne. :smiley:

#13

Egyáltalán nem kell jailbreak a torrenthez telón! Kismilló módon fel lehet tenni, pl Tutu, azon belül meg Transmission torrent. Annyi, hogy lehet nem mennek már ezek mostanában, mert kiderült ugye, hogy a tanúsítvánnyal trükköznek, de nekem kb egy hónappal ezelőtt még ment a Torrent és nem volt soha jailbreakelve a telóm.

Szerk: felraktam, no jailbreak

#14

@dokk Szia. Azután érdeklődnék, hogy ezeket az ITransmnission által letöltött fileokat hol találod meg? Nekem nagyon mélyen valami var/documents…/…/…/…/.downloads mappában írja de sajnos hasonlót sem találok.
Van ehhez is valami könyvtárkezelő app? Egyébként én is feltettem no jailbreak le is töltötte csak ugye nem találom. Köszi előre is.

#15

Tapi a torrentre amit töltesz le, feljön hogy detalis, legörgetsz és ott lesz hogy file. Az alatt lesz és onnan a share menüvel át tudod adni Infuse appnak.

1 Like
#16

Működik még a Szifon cydia repository?
Magyar billentyűzetet szeretnék telepíteni, ahol a magánhangzókat nyomvatartva azonnal ékezetes betűre vált.
Köszi!

#17

működik, http://stable.szifon.com, ahogy eddig is.

#18

Ezeket cydia impactorral lehet felrakni? A tutut vagy az iTransmissiont?

#19

Dehogy, semmi ilyen nem kell hozzá. Egy egyszerű tanúsítványt kell engedélyezni és már működik is. Annyi, hogy max két hétig megy, utána törölni kell pl a tutut (ha azt rakod fel) és újra telepíted. A Tutu ilyen AppStore jellegű, onnan szeded le az iTransmissiont.

#20

Jaaah vágom már volt fent. Más torrent alternatíva esetleg van? Mert most nem működik a tutu nem tudom felrakni mert frissítik vagy mi. Továbbá a transmission appból csak infuse appba lehet megosztani más videó lejátszóba nem?

#21

Nem tudok más torrentet és infuson kívül mast nem használtam ilyenre, szerintem megy másba is.

#22

Köszi a segítséget kipróbálom.

#23

És tényleg működik. Hat így már azt végképp nem kell android. Köszi az infót. :smiley:

1 Like