Uniq Surge: az egyik legjobb asztali töltő a mindennapokban, ami képes a MacBookot is tölteni!

Eredetileg itt jelent meg: Uniq Surge: az egyik legjobb asztali töltő a mindennapokban, ami képes a MacBookot is tölteni! - Szifon.com

Múlt év végén voltam az iKiegészítős srácoknál, hogy megbeszéljük a karácsonyi dolgokat, és akkor láttam az asztalukon az alábbi dokkolót. Kérdeztem is, hogy ez milyen, mert itthon a nappaliba kerestem már régóta egy hálózati adaptert (“töltőt”), ami képes tölteni a laptopot, telefont, és akár más készüléket is együttesen. A cél persze az volt, hogy ha…

1 posts were split to a new topic: Nem csatlakozik a személyes hotspotra az Apple TV

14-es MacBook Pro-t képes tölteni? mert a gyári alap töltője 67W-os.

Képes persze, mert 60W-os a töltés. Tehát minimálisan kevesebbet tölt de észre sem veszed. :slight_smile:

Köszönöm :slight_smile:

1 kedvelés

Készlethiányt mutat a kereskedő oldala. Lehet, érdemes egy ilyen eladást növelő cikk publikálása előtt egyeztetni velük. Megkeresem máshol a terméket nyilván, de egyszerű és gyors lett volna a link nyomán megrendelni.

Szia!

Nem szoktunk sz@r termékekről írni, sőt… ha valami jó, akkor azt külön ki is emelem. Így nyilván ha valamit megírunk, az előbb-utóbb elfogy, általában 1-2 nap alatt. Ez a cikk 6 napos jelenleg, úgy látszik, a gyártó sem képes szállítani jelenleg, így ezért lett készlethiány. Ha a cikk megjelenéskor lerendeled, akkor nyilván megkaptad volna.

Egyébként szinte teljesen mindegy mit írunk meg, mivel Apple-related termékről van szó, azért el szokott fogyni. Sajnos ez van. Ezzel nem tudok mit kezdeni, próbálj sűrűbben feljárni az oldalra. :slight_smile: