Vezeték nélküli töltés probléma

Nem tudom normális-e az, ha az XS-em rajta van egy töltőlapon és alig hallhatóan “cicereg” (olyan hangot ad valamelyik mintha pl a tekercsben egy gyűrű laza lenne és kb 40-50hz-el zizegne) .
Nem tudom jobban megfogalmazni mit is hallok, de eddig nem volt v nem vettem észre.
Akkor tűnt föl először, mikor reggel arra ébredtem, hogy a töltés hangot hallom többször is, mintha vki kapcsolgatná a töltőt, de nem.
Ja nem csak egy töltővel és adapterrel próbáltam, de jobban v kevésbé mindnél hallani.

könnyen lehet, hogy nem megfelelően volt ráhelyezve, nem egymás felett volt pontosan a két tekercs, és ezért kapcsolgatott ki-be a töltés.

Bárhogyan teszem rá csinálja és most pl a Baseus digitális kijelzős kerek töltőjén van amire középre kell tenni. Lehet ez a teló hibája?
Nem kellett volna rákattintanom a megoldásra , de azt hittem kiveszi a pipát :roll_eyes:

látatlanban passz, ha a töltés hangot hallod, akkor megszakadozik a töltés. hogy miért, az ennyiből nem fog kiderülni, de ha más töltővel is csinálja, és a töltőddel más készülék nem tesz így, akkor a telefon lesz a ludas. nézd meg, kábellel tölt-e rendesen. ha azzal is vacakol, akkor lehet töltésvezérlés, vagy akkumulátor. ebben az esetben meg akkor irány a hivatalos szerviz.

Pont ezért kérdeztem ,mert voltak ilyen töltésvezérlő hibák ahogy olvastam párszor már itt-ott, csak nem tudom milyen a hibajelenség akkor. Ez teljesen feltöltött állapotnál csinálta eddig kétszer, de random.
Ja dugva nem tudom még hogy csinálja-e majd kipróbálom reggelre.

felesleges ezen ennyit filozofálni, mert látatlanban kizárólag találgatni lehet, aminek semmi értelme. próbáld ki, amit írtam, és ki fog derülni.