Videó: ezek az apróbb változások érkeztek az iOS 14 hetedik bétájával

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/05/video-ezek-az-aprobb-valtozasok-erkeztek-az-ios-14-hetedik-betajaval/

A héten az Apple elérhetővé tette az iOS 14 hetedik bétáját, és ahogy azt már megszokhattad, végigmegyünk a változásokon, hogy tudd, merre halad az operációs rendszer fejlesztése. Mivel már szeptember van, így közel sincsenek akkora mértékű változások a rendszerben, mint az első három béta esetén, de azért van még min csámcsogni. Vessük is hát bele…

Amit nagyon várok már, mikor lesz a külső fejlesztőknek is elérhető a widget opció a főképernyőn? Vagy már az csak nem használják még ki?

az iOS 14 hivatalos megjelenése előtt a fejlesztők nem tudnak olyan appot beküldeni, ami ezt támogatja, mert csak a hivatalos iOS-verziókat tudják támogatni. béta iOS-verzióra való fejlesztéshez béta Xcode is kell, amivel nem lehet appot beküldeni jóváhagyásra. ez korábban sem volt másképp.

illetve kiegészítés:

A post was split to a new topic: Letörölt Adóvevő app visszaállítása Apple Watch-on

Aha! Köszi szépen! Akkor csak a bemutató után lesz ha lehet ilyent csinálni. Jó, türelemmel leszek még egy darabig, remélni tudom csak, hogy gyorsan fognak fejleszteni.

a bemutató már megvolt a WWDC-n. a hivatalos megjelenést kell megvárni.

Jó persze, én a telefonok és a többiek bemutatójára gondoltam, amikor este már felrakható az új IOS is.

a kettő nem következik egymásból. attól, hogy az Apple bemutatja az új készülékeket, egyáltalán nem biztos, hogy az iOS 14 is megjelenik. de nézzük rögtön a múlt évet: az iPhone 11 modellek bemutatása szeptember 10-én volt, az iOS 13 pedig csak szeptember 19-én jelent meg.

Ez nem teljesen igaz. Testflight verzio adhato ki, tehat a beta tesztelok ki tudhatjak probalni az ujdonsagokat.

Miért nem tudok hozzászólni a cikkhez, csak valaki kommentjére válaszolva? Az lenne csak a kérdésem, hogy másnak is gyorsabban merül az akksija a bétával? Nekem piszok gyorsan lemerül, szinte hozzá se nyúlok és már 50%-on van.

érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni: https://szifon.com/2012/12/21/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-furcsa-dolgokat-produkal-a-keszulekunk/