Zárolt képernyőn nincs nem fogadott hívás

Üdv! Olyan kellemetlen jelenséget tapasztalok egy jó ideje, hogy zárolt képernyőnél nem marad meg az értesítő a nem fogadott hívásokról, feloldva látni a jelvényt és az alkalmazások belül is látható. Értesítések minden be van kapcsolva. Iphone 7, ios 13.4.1

miért nem a legfrissebb elérhető iOS-verzió van a készülékeden?

Az előforduló negatív tapasztalatok miatt. Az újabb sajnos nem egyenlő a jobbal apple esetén már rég, de ez esetben jogos kérdés, illetve mást nem tudok tenni.

Reset se csinált semmit.

így viszont akkor nem lehet megmondani, hiszen azóta több hibajavítás is érkezett.

a reset alatt az összes tartalom és beállítás törlését érted, vagy mit? mert a kényszerített újraindítás valószínű volt, hogy nem old meg egy ilyet, illetve ha a beállítások visszaállítása után biztonsági mentést is visszateszel, az a hibát is visszateheti.

frissítettem 13.6.1-re és a hiba fennáll továbbra is. Van egyéb beállítás az értesítésre ? valami csendes néma speciális dolog ?

akkor nem lehet, hogy korábban bekapcsoltad a Csendes megjelenítés opciót a telefon alkalmazásra vonatkozóan? mert az pont ezt teszi, hogy elrejti a zárolt képernyőről:

Az értesítések kezelése

Az értesítések kezelése a zárolt képernyőről vagy az Értesítési központból:

  1. Húzza el az ujját balra az adott értesítésen vagy értesítéscsoporton:
  2. Koppintson a Kezelés elemre, majd válasszon a következő lehetőségek közül:
  • Csendes megjelenítés : Az értesítések megjelennek az Értesítési központban, a zárolt képernyőn azonban nem jelennek meg, nem adnak hangjelzést, és nem jelenik meg egy sáv a képernyőn és jelvény az ikonon.
  • Kikapcsolás : Ezzel a beállítással kikapcsolhatók az adott alkalmazás értesítései. Ha vissza szeretné kapcsolni, lépjen a Beállítások > Értesítések menüpontba, válassza ki az alkalmazást, majd koppintson az Értesítések engedélyezése elemre.

A Beállítások elemre koppintva módosíthatja a jelzési stílust, illetve a jelzési beállításokat az adott alkalmazás esetén.

próbálom mindenféle ismerőssel hívatni magam. véletlen az egyik hívást jelezte, de újra nem sikerült már…

arról van szó, hogy az értesítőket felhúzva sem szerepel a hívás. egyedül ha feloldom, akkor látom a jelvényt az ikonon illetve ha megnyitom az alkalmazást is, hogy volt nem fogadott. az értesítések beállításnál be van minden forma kapcsolva.

egyik hívást nagyon véletlenszerűen jelzi valamiért.

és nincsenek véletlenül letiltva ezek a hívók? mert azokat egyáltalán nem fogja mutatni a zárolt kijelzőn.

a ne zavarjanak mód sem aktív? mi van akkor, ha az összes tartalom és beállítás törlése után új iPhone-ként állítod be?

nincsenek tiltva és ne zavarjanak se aktív. a telefont még nem formáztam

akkor próbáld meg új iPhone-ként beállítani. ha úgy nem csinálja, akkor valami szoftveres dolog, de ennyiből egyelőre nem derült ki, mi lehet.

teljes törlés és szerencsére biztonsági mentés visszatétele után is úgy tűnik megoldódott! az ios nagyon bebuggolt valamitől… köszi szépen az ötleteket! :slight_smile:

szuper, a fő, hogy akkor megoldotta. :slight_smile:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.