1 évig ingyenesen megkapod az Infuse Pro 6-ot, ha a korábbi verziót már megvetted!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/12/18/1-evig-ingyenesen-megkapod-az-infuse-pro-6-ot-ha-a-korabbi-verziot-mar-megvetted/

Itt a Szifon.com-on számtalanszor beszámoltunk már a kedvenc filmlejátszó alkalmazásunkról, az Infuse-ról. Az Infuse minden évben frissíti az alkalmazását, és egyébként – ha évente nem is, de – érdemes megvásárolni bizonyos időközönként az új verziót. Idén az Infuse karácsonyi ajándékként, limitált ideig ingyenesen 1 éves előfizetést ad a korábbi vásárlóknak. Ezt egyébként e-mailben ki is…

Szuper köszi az infót nem láttam a levelet biztos küldték de így már fel is tettem mindenki eszközére és az  tv-re is. Én imádom szerintem a legjobb lejátszó.

1 kedvelés

Nekem 2020.Január 18-ig adja csak! Az csak pár hét!

Nekem is csak addig adta!

@baloghadam74 @Priest aktív volt a korábbi verzióval a Pro, mielőtt frissítettetek a 6-os verzióra?

Nekem nem.Nekem már korábban is volt előfizetésem.

Másfél éve megvettem a pro verziót. Két hónapja frissítettem az új verzióra havi előfizetéses rendszerben (előző pro verzió is bőven jó volt, de néhány funkció miatt úgy gondoltam a havi 349 Ft belefér). Én is megkaptam pár napja a levelüket és megkérdeztem a support-jukat, hogy tudnék-e élni én is ezzel a lehetőséggel.
Válaszoltak hamar:
'This promo is only available v4 or v5 users who have not yet upgraded to Infuse 6.

If you’ve already upgraded to Infuse 6, you will be able to continue using your Infuse features. We also working hard to add some great new things which we plan to have available in the coming weeks and months.’
Van pár cég, akinél gusztustalannak érzem, hogy megveszi az ember a teljes verziót, áttérnek előfizetés erőltetésére és onnantól kezdve nem érzem a régi ügyfél iránti lojalitást.
technikai részről elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. A support is rendben van. A hozzáálláson kicsit csiszolhatnának.

2 kedvelés

@baloghadam74 @Priest Igen, le kell tölteni és aktívnak kell lenni a készüléken. Ez fontos, akkor dobja be az 1 évet, de ez a cikkben is le van írva. :slight_smile:

Akkor jól értem, hogy most hiába töltöm le, mert jelenleg már csak a 6-os verziót tudom letölteni. Ezért már csak 1 hónap ingyenes Pro jár?

Elolvastam a cikket, de összevetve az általam tapasztaltakkal valami nem kerek.
Még régről meg van az Infuse 4 sima, ha az alkalmazások belül a frissítés Pro-t választom (gondolom, hogy ezt értitek az alatt, hogy legyen aktiválva a Pro funkcionalitás) ezt látom.


Ez pedig, ha jól értem azt jelentené, hogy fizetnem kellene érte. Na most akkor nem egyszerűbb eleve megvenni a 6-os Pro-t. Segítsetek, mit néztem be!

Srácok nem olyan nehéz :smiley: Ha korábban megvásároltad az Infuse Pro 4 vagy 5-öt, azt úgy láthatod, hogy rákeresel az App Store-ban és egy kis felhőcske van a Pro verziók mellett, akkor azt töltsd le nézd meg hogy aktív-e stb… VAGY ahogy a fenti képen is mutatod, rányomsz a visszaállítás gombra és ezáltal ismét aktív lesz a Pro a korábbi verziókon.

Mindkét lehetőség adott jelenleg is, aki korábban már megvette, csak le kell tölteni és aktiválni kell a korábbit. Ha ezek nem érhetőek el, akkor nem vetted meg, vagy csak előfizettél, de lemondtad vagy bármi. Tehát neked nem elérhető ez a bónusz.

EZUTÁN

Letöltöd a sima Infuse 6-ot, és ott lesz a cikkben látható 1 év, mint nekem. Én korábban megvettem a Pro verziókat, tehát nekem csak le kellett töltenem és elindítanom a régebbi appok egyikét és ezután felajánlotta az új app!

Nem csak a 6-ost tudod letölteni, minden fent van az App Store-ban a korábbi vásárlások alatt!

És ilyenkor mi a teendő? :slight_smile:

Nálam is ugyanez. Pedig jó lenne az X támogatás miatt.

Én ilyenkor azt gondolom, hogy Te korábban már kipróbáltad az ingyenes 1 hetet vagy hónapot vagy bármit ezért nem ajánlja fel szerintem. De ebben az esetben már csak a support segíthet. A cikk végén van egy link, ott sztem megtalálsz minden elérhetőséget.

1 kedvelés

Na az mondjuk lehet… :slight_smile:
Mindegy azért dobtam nekik egy mailt.

1 kedvelés

No, pontosan az volt amit írtál, de nagyon rendesek voltak maguktól küldtek egy redeem kódot amivel igénybe lehet venni az egy év ingyenes időszakot.

1 kedvelés

Akkor tényleg rendesek :slight_smile:

Azt nem tudja valaki hogy az Apple tv Appon mikor teszi lehetővé az Apple a dolby atmos hang átengedését?