20 hasznos tipp Apple Watch tulajdonosoknak

Eredetileg itt jelent meg: 20 hasznos tipp Apple Watch tulajdonosoknak - Szifon.com

Ha most tervezel Apple Watch tulajdonossá válni vagy már az vagy, de még nem teljesen ismerted ki az órádat, akkor ez a cikkünk neked szól. Évről-évre egyre több ember dönt az Apple Watch okosóra mellett. Az óra már a 6. szériánál tart, és 2021-ben az Apple Watch SE-vel is bővült a kínálat. A MacRumors-nak köszönhetően…

Néha elgondolkozom, hogy az okoskütyik mennyire egyedi világot képviselnek. Ha veszek egy mikrót, kapok mellé egy használati útmutatót, amiben minden benne van. Ha veszek egy Apple Watch-ot jó eséllyel sosem fogom tudni teljes funkcionalitásában használni, mert egyrészről részletes leírás nincs hozzá, másrészről ezek a funkciók szoftverfrissítésenként bővülnek, változnak. Jut eszembe ez arról, hogy fene tudja hány éve használok Watchot és még a fenti alap listában is voltak újdonságok számomra.

A keszulekek hasznalati utmutatoit le tudod tolteni egyebkent, amiben a vasarlaskori allapot dokumentalva van (ezt tudom, mert ezeket en el szoktam olvasni). Viszont meg sohasem kerestem dokumentaciot arrol, hogy a szoftverfrissites mit valtoztat, de ha nem is eBook formaban, szerintem az Apple Support oldalan biztos, hogy ott van az is.

tök jogos… tele van ilyen easter eggekkel, ebben is volt nekem 3-4 új, pedig azt hittem ismerem a funkciókat eléggé…

Igen jól gondolod. A Books-ba fent van minden egyes frissítés után a használati útmatatója minden apple terméknek. Elszoktam küldeni mindig anyósomnak, hogy olvassa át mert ott le van írva minden. Pl.

O, es ezeket updatelik a frissitesek utan? Na ez jo hir.

Azért az nem kis kör mire egy iPhone és Watch vásárló eljut oda, hogy Books majd oda, hogy ott fogja megtalálni a manualt. Ha most erre azt mondod, hogy minden telefon dobozában benne van ennek leírása, akkor felkötöm magam. :slight_smile:

:smiley: Ha elolvasod azt a kis cetlit ami a dobozban van azon rajta van, hogy hol találod az interneten a használati útmutatót. De azért ne kösd fel magad :wink:

Nagyon hasznos volt, series 2 óta van Apple Watch-om, de volt itt olyan infó, amit eddig nem tudtam :blush::+1:

Na ja, több ilyenben QR kódot szoktak alkalmazni és az rögtön odaviszi a usert. (lehet itt is van csak én nem így szoktam megtudni a dolgokat) Amugy meg mire kijön az új IOS már mindent szinte ele lehet itt olvasni róla és máshol is találni infókat, videókat szinte mindenről. Aki akar az talál szvsz. :grinning:

Nekem az az elképesztő, hogy mi energiát fordítanak erre, mennyi ember dolgozhat ezen és profin. Nyelv, technikai tudás szempontjából. És mindez összehangoltan működik. Na ettől is Apple az Apple, akármilyen faszok is sokszor. De ugyanúgy meg lehet nézni egy reklámot, bármit, sugárzik a profizmus. Ez az új Fittness+ is biztos hogy nagyon igényesen össze van rakva, nem egy tákolt valami. Látszik, hogy nem sajnálják a pénzt, időt és energiát.